Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 13. června 2013

Lid KLDR zrychlil socialistickou výstavbu novou rychlostí

Pjongjang, 13 června (KCNA) -- Lid Korejské lidově demokratické republiky činí čerstvé vzedmutí v ekonomické výstavbě a na ostatních polích jako srdečnou odpověď na na výzvu vrchního Vůdce Kim Čong Una "Vytvořme novou 'rychlost Mašikrjong' a přivítejme nové zlaté časy na všech frontách socialistické výstavby".

V duchu "Mašikrjongské rychlosti" vojáci-budovatelé vybudovali lyžařské dráhy na strmých horách pokrývající stovky tisíc metrů čtverečních a celkové délce více jak 100km za dobu menší jak rok. Tot by normálně trvalo 10 let za použití stávajících praktik.

Tato rychlost odráží duševní sílu Korejského lidu se kterým pokračují v pokroku a inovacích i přes těžkosti.

V každé fázi revoluce, Korejský lid nepřetržitě postupuje v socialistické výstavbě tím, že vytvoří nové rychlosti pokroku jednu po druhé, jako odpověď na výzvu Strany a Vůdce.

Na troskách po Korejské válce (červen 1950 - červenec 1953) dokončili industrializaci země za méně než 14 let, inspirováni výzvou Presidenta Kim Il Sunga v Džuče 45 (1956) "Vpřed rychlostí Čollima".

Pod touto výzvou zbudovali v roce 1958 stavitelé města Pjongjang bytovou jednotku panelového domu za 14 minut a vytvořili tak rychlost Pjongjang.

V osmdesátých letech vytyčila Korejská strana pracujících heslo "Vytvořme rychlost let osmdesátých v duchu velkého vzedmutí Čollima" po nímž zaznamenal všechen lid významné úspěchy na všech frontách socialistické výstavby.

V novém století vojáci-stavitelé dokončili projekt Huičonské elektrárny za několik let tím, že prokázali ducha "udělej-nebo-zemři", aby provedli úkol daný Vůdcem Kim Čong Ilem. V září 2009 navštívil toto staveniště a navrhl nazývat tuto rychlost výstavby rychlostí "Huičonskou rychlostí".



Takže teď se nám KLDR žene kupředu první Mašikrjonskou rychlostí a pomalu v zatáčce přeřazuje na druhou rychlost Čollima. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat