Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 6. června 2013

Kim Čong Un zaslal výzvu všemu lidu a armádě

Pjongjang, 5. června (KCNA) -- V úterý zaslal Vrchní velitel Korejské lidové armády Maršál Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících a První předseda Národní obranné komise KLDR výzvu "Vytvořme novou 'rychlost Mašikrjong' a přivítejme nové zlaté časy na všech frontách socialistické výstavby" všemu lidu KLDR a všem vojákům.

Kim Čong Un řekl, že výstavba lyžařského areálu v průsmyku Mašik je gigantickou vlasteneckou prací, kterou iniciovala Korejská strana pracujících, aby zajistila lidu kulturní podmínky a zrealizovala myšlenku lásky k lidu Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila.

Řekl, že vojáci-stavitelé dosáhly významných úspěchů v kopání přírodního kamene a strmých srázů a budování lyžařských drah pokrývajících stovky tisíc čtverečních metrů s ještě více stovkami tisíc čtverečních metrů v celkové ploše za méně než jeden rok od slavnostního výkopu a pokračoval:

Výstavba lyžařského areálu je tak velkým projektem, že pro jiné je těžké jej dokončit i za deset let. Ale neměnný postoj KSP v odhodlání vybudovat lyžařské středisko světových parametrů za jeden rok a zajistit tak lidu, školákům a dětem vysoce civilizované podmínky, ve kterých si užijí všechno požehnání.

Vyjádřil víru, že vojáci-stavitelé dokončí výstavbu lyžařského střediska za jeden rok tím, že vytvoří rychlost Mašikrjong za pomoci nezlomné mentální síly a vytrvalé změny, a že všichni vojáci a lid po celé zemi uskuteční velký skok kupředu a signalizují inovaci na všech frontách socialistické výstavby v tomto duchu.

Tajemství včasného dokončení výstavby lyžařského střediska v průsmyku Mašik spočívá v dání plného průchodu duchovní síly vojáků a dodal, že vlastenectví Kim Čong Ila je jádrem duchovní síly, které se váží vojáci-stavitelé.

Zdůraznil potřebu dynamicky pokračovat ve výstavbě lyžařského střediska za pomoci jednoty armády a lidu, což je jádrem Songunské revoluce a základem společnosti.

Zdůraznil, že je záměrem a odhodláním KSP pozvednout větry inovace a stoupat výše skrze zemi tím, že se umožní všemu lidu země učit se od nezlomného ducha a pracovního stylu prokazeném vojáky při výstavbě lyžařského střediska.

Také podtrhl potřebu, aby byla Korejské lidová armáda neustále připravena pro boj a kontinuálně zlepšovala všechny stavební projekty a práci ve zlepšení provincií, měst a krajů.

Vyzval všechen lid, včetně pracovníků, zemědělců a inteligence, aby dali ještě více energie ekonomickému sektoru země a positivně přispěli k implementaci národního ekonomického plánu tím, že plně implementují linii KSP současně pokračovat v ekonomické výstavbě a budování atomových sil.


Kim Čong Un se nádherně dostal od lyžařského areálu přes duchovní síly až k atomovým zbraním. Ale jinak souhlasím s názorem, že lyžařské středisko je to jediné, co Korejcům chybí ke štěstí. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat