Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 17. května 2013

Přednáška o situaci na Korejském poloostrově se pořádala v ČR

Pjongjang, 17. května (KCNA) -- Přednáška o situaci na Korejském poloostrově se 9.května konala v okrese Mladá Boleslav, Česká republika.

Na přednášce byli přítomni funkcionáři Komunistické strany Čech a Moravy, Česko-moravsko-slezký odborový svaz a lidové masy.

Na přednášce byla představena bezdůvodnost a nebezpečnost americké nepřátelské politiky a atomové hrozby KLDR, které jsou hlavní příčinou napětí na poloostrově a spravedlivý postoj a rezolutní opatření pro sebeobranu, které KLDR přijala.

Předseda Ústředního výboru svazu řekl, že přednáška mu dala příležitost jasně poznat, kdo je zodpovědný za eskalaci napětí na poloostrově.

Předseda okresní komise Komunistické strany za Mladou Boleslav řekl, že KLDR může bránit socialismus, jelikož dosáhla jednotu a spojení Vůdce, Strany a mas a posílila svoji vojenskou kapacitu.

Dodal, že Korejský lid se stane jistě vítězný ve snaze o budování socialismu a obraně suverenity země pod vedením Drahého váženého Kim Čong Una.


Tak to ti naši komunisti v Mladé Boleslavi opět natřeli těm imperialistům z USA. A doufám, že už se nenajde nikdo, kdo by neměl jasno, jak se situace má. Džuče je věčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat