Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 9. května 2013

Populární píseň "Mír je zaručen našimi zbraněmi"

Pjongjang, 9 května (KCNA) -- Píseň "Mír je zaručen našimi zbraněmi" si vyhrává popularitu mezi lidmi Korejské lidově demokratické republiky.

Byla předvedena jako ženské sólo a smíšený sbor během koncertu orchestru Unhasu k připomenutí 1. máje za přítomnosti Vrchního Vůdce Kim Čong Una.

Ten o ní prohlásil, že je velmi obdivuhodná a poznamenal, že ukazuje postoj KLDR nepřátelským silám, které chtějí zadusit naše socialistické zřízení.

Píseň napsal Džon Un Ok a složil Ro Čong O v devadesátých letech a dobře znázorňuje armádu KLDR a odhodlání jejího lidu, nemilosrdně se zbraní v ruce potrestat jakékoliv provokatéry a ochránit mír.

KLDR postupně posílila svoje ozbrojené síly k obraně národní důstojnosti a záruce míru a jejího nezávislého rozvoje. Je to názor lidu KLDR, že silná armáda zajistí naši důstojnost, štěstí a budoucnost.

Současná vypjatá situace na Korejském poloostrově jasně ukazuje, že na agresivní kroky imperialistů z USA se musí odpovědět jen zbraněmi.

Tato píseň bude vždy oblíbená mezi Korejským lidem dokavaď budou na světě imperialisté.


To by šlověk nevěřil, co všechno může jedna písnička vyjádřit. Žádné "má mě ráda, nebo ne, trhám ostny kaktusu", ale "mír zajistíme válkou". Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat