Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 19. května 2013

Nové vědecké objevy

Sekce minerální analýzy vyvinula standardní substanci, která bude použita k přesnější analýze různých kovů a minerálů. Standardní substance pro kovové materiály, například, může pomoci správné analýze prvků obsažených v uhlíkové oceli, slitinách oceli a jiných ocelích. Také zlepšuje kvalitativní analýzu kovu výrobků a řízení výrobního procesu v železné a ocelovém průmyslu. Tato sekce také vyvinula mnoho různých druhů minerálních standardních substancí, které jsou potřeba v těžebním a rafinérském průmyslu.

Sekce analýzy činidel vyvinula PH prášek pro standardní roztok, jeden z hlavních standardních substancí na poli chemického a lehkého průmyslu a lékařské vědy, a jejich tuzemská výroba začala.

Sekce výzkumu organických látek vyvinula novou substanci, která bude použita k ochraně budov a dalších staveb před požárem. Velmi pomůže i v ochraně prostředí.

Vědci teď rozšiřují své úspěchy při výzkumu různých složitých vědeckých a technologických problémů, které vznikají v továrnách závodech po celé zemi.



Prostě se standardní substancí je život jako procházka růžovou zahradou. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat