Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 31. května 2013

Kim Čong Un navštívil Songduoanský mezinárodní tábor

Maršál Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády, provedl inspekci Songduoanského mezinárodního dětského tábora.

Nejdříve se prohlédl sochu Presidenta Kim Il Sunga nacházející se v objektu tábora.

Pak nazval tábor historickým místem. Vzpomněl, že Kim Il Sung osobně vybral místo tábora v roce 1959, v poválečné době a zajistil, že byl vybudován a dodal, že následně Vůdce Kim Čong Il dohlédl na jeho rekonstrukci jako Sangduoonského dětského tábora v roce 1993 v době, kdy byla země ve vážné situaci.

Řekl, že je pevným odhodláním KSP, přestavět tento tábor, který se pojí s úspěchy vedení Generalisimů Kim Il Sunga a Kim Čong Ila, dle požadavků nového století.

Navrhl, aby se během přestavby, za prokázání vznešení lásky pro budoucnost a prosperitu generací, postavila socha Generalisimů s dětmi.

Jak se procházel po táboře, tak upřesnil instrukce pro přestavbu tábora včetně postavení Mezinárodní haly přátelství a dalších míst v táboře, který 30. března 1993 navštívil Kim Čong Il.

Prohlédl si pak pokoj 221, který Kim Čong Il navštívil a řekl funkcionářům, aby jej vybavili lepší televizí a nábytkem.

Pak podtrhl potřebu vyzdobit zdi tapetami krásných barev a vzorů, které by vyhovovaly dětské mysli a zajistit dodávky tepla a elektřiny, aby během táboření nepocítily těžkosti.

Když si prohlédl vstupní halu tak řekl, že i po 20. letech je stále nádherná, jelikož její architektonický návrh a výstavbu vedl Kim Čong Il s milující péčí.

Když se prošel Mezinárodní halou přátelství zdůraznil potřebu postavit nástěnky v cizích jazycích, aby to vyhovovalo dětem z různých zemí světa.

V místnosti ke studiu znalosti o okolí přikázal zajistit vzorky místních zvířat a rostlin, aby se táborníci mohli dozvědět nejen o moři, ale i jeho rostlinách a živočiších.

Řekl, že tábor by měl být otevřen i v zimě, aby si děti mohli užít lyžování v průsmyku Mašik, které je ve výstavbě.

Když šel kolem hřiště tak vyzval k postavení závodní tratě a položení umělého trávníku na fotbalové hřiště a postavení nového zařízení pro basketbal a volejbal.

Navrhl vyvěšení hesel "Jsme nejšťastnější na světě!" a "Generál jde na frontu, děti jdou do tábora!", které se pojí s milující péčí Generalisimů pro prosperitu.

Když navštívil pláž tak podtrhl potřebu postavit šatny a skokanské můstky, zajistit moderní sprchy a zajistit, aby se zde nehromadil písek.

Přijal opatření k vybudování vzdělávacího místa v táboře a rekonstrukci chodníků a dodal, že zajistí vozidla pro správu a provoz.

Na cestě je doprovodili Čoí Huoi, Pak The Song a Ma Uon Čun, příslušníci ÚV KSP.

Politický tým - Rodong Šinmun





Každý táborník uvítá elektřinu a topení, bez toho tábořit nelze, stejně jako nelze neskákat do moře ze skokanského můstku, hlavně při odlivu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat