Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 27. března 2013

Telefonní zpráva zaslaná Jihokorejským vojenským orgánům

Pjongjang, 27. březen (KCNA) -- Loutkové síly jihu Korei spustil povyk s cílem konfrontace proti krajanům tím, že využili atomové hrozby USA proti KLDR a přiživují se na sankcích. Teď se posunuly do fáze urážení důstojnosti Vrchního vedení KLDR.

Vrchní velení Korejské lidové armády přísahá, že prokáže svoji pevnou vůli k protiakci lidu a armády spojené s významnou vojenskou akcí za obranu vrchní důstojnosti země za současné přetrvávající situace, kdy USA a loutkové síly jihu Korei a všichni další následníci vstoupily do dobrodružné fáze svých nepřátelských akcí proti KLDR po té, co překročily fázi výhrůžek a vydírání.

Díky nezřízeným akcím nepřítele, severo-jižní vojenská komunikace, která byla ustanovena pro dialog a spolupráci mezi severem a jihem již zcela ztratila význam.

V této souvislosti předseda delegace KLDR při severo-jižních vojenských jednáních na úrovni generálů zaslal loutkovým silám jihu Korei následující telefonickou zprávu ve středu v 11:20.

Situace se stává chmurnou po té, co jižní strana provedla atomové cvičení Key Resolve a Foal Eagle spolu s USA s cílem poškodit suverenitu KLDR.

V situaci, kdy každým okamžikem může začít válka, není potřeba severo-jižní komunikace, která spojuje armády obou zemí.

Válka a konfrontace je naprosto neslučitelná s dialogem a urovnáním.

Já, s oprávněním, tímto informuji jižní stranu, že severo-jižní komunikace bude přerušena a členové severní strany při komunikační vyjednávacím úřadu pod kontrolou severu a jihu v oblasti západního břehu tímto okamžikem ukončují aktivitu.

Tento krok bude do detailu uplatňován dokavaď jižní strana nepřestane s anachronickými nepřátelskými akcemi proti KLDR.

Teď neexistuje komunikační kanál pro jakýkoliv dialog mezi KLDR a USA a mezi jihem a severem.

Už ne slova, ale zbraně budou fungovat na USA a loutkové síly jihu Koreji.

Vůle lidu a armády KLDR bránit suverenitu a vrchní důstojnost země bude zcela prokázána jasnými fyzickými protiakcemi.


Co se dá dělat. Předpokládám, že loutkové síly jihu Korei si teď budou muset najít jinou zábavu, než se vykecávat po telefonu se severokorejcema. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat