Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 26. března 2013

Mluvčí KMSK: Ti, kdo urazí důstojnost Vrchního vedení nepřežijí

Pjongjang, 26. března (KCNA) --Mluvčí Komise pro mírové spojení Korei (KMSK) vydal ve čtvrtek následující prohlášení:

Podle deníku Čosun Ilbo z 25. března, loutkoví vojenští chuligáni z jihu Korei naplánovali precizní raketový útok na sochy modlící se za zvěčnění Vůdců a slavícím je, symboly důstojnosti Vrchního vedení KLDR, Pjongjang a další města KLDR.

Tyto vojenští gangsteři vypracovali "seznam cílů" na základě analýzy satelitních snímků s tím, že to bude mít významný psychologický dopad na populaci severu.

Pověřená osoba loutkové vlády řekla, že věděla o přípravě na bombardování soch raketami vzduch-země a země-země.

Tento trojnásobně prokletý plán se zaslouží božské potrestání.

Armáda a Lid KLDR přísahají pomstu loutkové skupině, která je zapletená do těchto hrozných zločineckých plánů, které si troufají urazit důstojnost Vrchního vedení KLDR.

Zrádci loutkového režimu byli a jsou až do morku kostí plní konfrontace se svými krajany. Ale žádní jiní maniaci se nevyrovnají současným vojenským chuligánům.

Kim Kuan Čin a další proameričtí vojenští chuligáni zaplnili Čonguande (Modrý dům, sídlo Presidentky Jižní Korei, pozn. překl.) a posílili konfrontačního ducha proti KLDR a tvrdě pracují, aby odpálili rozbušku války.

Tento hlasitý konfrontační ryk armády není irelevantní vzhledem jedovatému výparu z vnitřních místností Čonguande.

Všechna fakta nasvědčují, že nový režim jihu Korei se rozhodl jít ve stopách I Mjung Baka a jeho skupiny zrádců a eskalovat konfrontaci s KLDR.

Tato loutková skupina zrádců je zcela bez zábran, bez obavy z oblohy.

President Kim Il Sung a Vůdce Kim Čong Il, které národ uznává poprvé po více jak 1000 letech jako nesrovnatelně velké muže a věčná slunce národa, se zcela zasvětili osvobození země, prosperitě a spojení.

Armáda a Lid KLDR se nezištně a dobře starají o jejich sochy a nacházejí povzbuzení v jejich slunečných obrazech.

Velké množství lidí světa a jihu Korei všech zaměstnání a dokonce i představitelé nepřátelských zemí navštěvují sochy nesrovnatelně velkých mužů hory Bekdu na hoře Mansu a klaní se jim při návštěvě Pjonjangu.

Tito zrádci si troufají poškodit obrazy Sungunské Koreji, krystaly srdečné úcty a čisté oddanosti všech vojáků a lidí. Je to velezrada lidství, skoro jako zasadit meč do srdce Armády a Lidu KLDR a všech pokrokových lidí světa.

Když bylo prozrazeno, že plánují "věc stržení soch" namířením raket na důstojnost Vrchního vedení KLDR, tak prohlašujeme, že jistě a tvrdě potrestáme tuto skupinu zrádců.

Oni teď chtějí urazit důstojnost Vrchního vedení KLDR, jelikož se nespokojili s křikem za atomovou válku. Toto přivedlo Armádu a Lid KLDR do stavu hněvu, ve kterém se znovu utvrdili v odhodlání zničit nepřítele.

Nechceme omluvu od nejhorších zrádců.

Odpovíme jen ohněm odplaty a smeteme je ze země tak, aby nezbyl nikdo, kdo by podepsal kapitulaci.

Armáda a Lid KLDR, jak prohlásili, zničí doupě konfrontace včetně Čonguande, hnízda všeho zla.

Ti, kteří si troufnou provokovat důstojnost Vrchního vedení KLDR, nemohou přežít.


Koukám, že pravda láska (a mír a spojení) zvítězí nad lží a nenávistí. A kdo se jen křivě podívá na naše sochy, ten si to šeredně odskáče. Jako by to nestačilo loni. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat