Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 11. března 2013

Lid KLDR připraven na válku

Pjongjang, 11. března (KCNA) -- Od vydání prohlášení mluvčího Vrchního velení Korejské lidové armády jsou příslušníci ozbrojených sil a civilisti v bojovém postoji a čekají na rozkaz od Vrchního velitele Kim Čong Una.

Armádní skupiny na frontě a pozemní, námořní, letecké, protiletecké a strategické raketové síly KLA, Dělnicko-rolnické rudé gardy a Mládežnické rudé gardy se již zapojily do frontálního bojového plánu v souladu v konečným plánem schváleným Kim Čong Unem.

Celá země se proměnila ve frontovou linii.

Organizace Strany a lidu se okamžitě zúčastnily naléhavých schůzí, kde se do detailu prodiskutovaly úkoly, které se musí ve válce splnit a došlo k výzvě k udržování bojové připravenosti.

Lid všeho povolání z různých částí země, bez rozdílu věku a pohlaví dobrovolně vstupuje do Korejské lidové armády s odhodláním vyhladit provokatéry, imperialisty z USA a jejich spojence, včetně loutkových sil jihu Koreji.


Teď už nezbývá než doufat, aby si válečný plán nastudoval jih Koreji a řídil se podle něho, jinak je tu riziko, že se nedostaví na předpokládané místo vyhlazeni a tím pádem zhatí celou tak úspěšnou válku. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat