Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 8. března 2013

Kim Čong Un provedl inspekci oddělených jednotek KLA

Pjongjang, 7. března (KCNA) -- Vrchní velitel Korejské lidové armády Maršál Kim Čong Un, první tajemník Korejské strany pracujících a první předseda Národní obranné komise ve čtvrtek znovu navštívil oddělenou jednotku na ostrově Džangčé a hrdinskou oddělenou jednotku na ostrově Mu, uprostřed frontové linie jihovýchodního sektoru.

První část cesty vedla za oddělenou jednotkou na ostrově Džangčé, poblíž ostrova Téjongpjong.

Prohlédl si tam noclehárnu vojáků a vzdělávací místnost, aby se hluboce postaral o jejich životy.

Pak vystoupil na výhlídkovou věž a vyslechl si detailní zprávu o modernizaci tohoto postu a nepřátelských cílech na ostrově Téjongpjong.

Řekl, že ostrov Džangčé je jeden z ostrovů velké důležitosti, jelikož se nachází na nejjižnější části jihovýchodního sektoru fronty a dodal, že až se rozpoutá bitva, tak by v ní vojáci měli sehrát zásadní roli.

Potrhl potřebu udržovat vojáky připravené na akci za účelem zničení nepřítele jakmile bude vydán příkaz a nařídil jim, aby smrtelně zasáhli nepřítele a jeho pozice, pokud by vystřelil jen jednu střelu do vod KLDR.

Pak se nechal vyfotografovat s posádkou jednotky a jejich rodinami.

Druhá část inspekce se odehrála na ostrově Mu, kde navštívil hrdinskou oddělenou jednotku.

Pak vystoupil na výhlídkovou věž a se zájmem si prohlédl ostrov Téjongpjong.

Náčelník jednotky mu podal hlášení a terénních podmínkách, rozmístnění sil a bojové připravenosti jednotky.

Detailně potvrdil posílení palebné síly s cílů nepřátelského rozmístnění na pěti ostrůvcích Západního moře (Žlutého moře) včetně obranné jednotky na ostrově Jonpjong a upřesnil rozkaz o přesném útoku.

Pak vydal detailní rozkaz lépe zaásobit jednotku zbraněmi, zvýšit hustotu zbraní v poměru k cílům a zajistit intenzivní bombardování s cílem vypořádat se horečnými zákopovými pracemi nepřítele před očima vojáků KLDR.

Detailně se dozvěděl o problému vojenských doktorů během války vhodných ke specifickým podmínkám oddělené jednotky a problémech ohledně návrhu na operace a boj a přijal příslušná opatření.

Byl vysoce spokojen s přípravou na bojovou připravennost oddělených jednotek ostrovů Džangčé a Mu.

Řekl, že jak zdůraznil při předchozí inspekci, toto je nejenom nejproblémovější místo oblasti, ale také velmi citlivá oblast, která je v pozornosti světa a v zájmu mnoha zemí.

Nařídil vojákům jednotky, aby pozorně sledovali každý pohyb nepřítele a okamžitě odpověděli na byť jen jedinou střelu vypálenou do vod, nebo na zem KLDR a tím vypálili první střelu a světlici velké války za národní spojení.

Řekl, že příslušníci armády na zemi, na moři, ve vzduchu, v proti raketovém vojsku a strategickém raketovém vojsku jsou plně připraveni bojovat frontální válku korejského stylu a dodal, že pokud nepřítel učiní i tu nejmenší provokaci, tak vydá rozkaz k postupu za národní spojení na všech frontách, aby se nepromarnila tato zlatá příležitost.

Nechal se pak vyfotogravovat s posádkou jednotky a jejich rodinami.

Doprovodili ho Čoí Rjong Hé, Džang Song Thék, Kim Kjok Šik, Kim Jong Čol, Pak Čong Čon, Rim Kuang Il a An Či Jong.





Další den, další výhružky války ... eee ... tedy národním spojením. Džuče je věčné!

1 komentář:

  1. Kimoušek zase vyhrožuje ale je už na čase jim dát trošku přes hubu.

    OdpovědětVymazat