Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 25. března 2013

Kim Čong Un navštívil plovoucí restauraci

Pjongjang, 24. března (KCNA) -- Maršál Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obrané komise a Vrchní velitel Korejské lidové armády, navštívil v restaurační loď Tedonggang, kterou staví vojáci KLA.

Loď je 68.98 metrů dlouhá, 26 metrů široká a má výtlak 820 tun. Na dvou patrech je tam mnoho jídelen, hal apod., které pojmou 300 lidí.

Kim Čong Un, když si prohlédl interiér a exteriér lodi, tak velmi ocenil příslušníky KLA že tvrdě pracují, aby dokončili stavbu této moderní lodi v krátkém čase, věrni politice Strany týkající se lásky k lidu.

Když si prohlížel palubu a zábradlí, tak se detailně zeptal na to, jestli hosté nebudou mít problém prohlédnout si okolí.

Zeptal se také na materiál použitý ke stavbě paluby a podtrhl potřebu udělat ji správně, aby se zajistily sanitární podmínky, až bude loď v provozu.

Když se prošel jídelnami tak řekl, že kvalita stavby záleží na použitých dokončovacích materiálech a může být dokončena jen když budou použity dobré materiály.

Když se zeptal, kdy bylo vyrobeno vybavení lodi, tak řekl, že by mělo být nejen kvalitní, ale také pěkné.

Pak podtrhl potřebu věnovat zvýšenou pozornost klimatizaci.

Řekl, že az bude loď dokončena, tak bude přitahovat mnoho návštěvníků, takže je potřeba již teď zajistit její dobrý provoz.

Poznamenal, že bylo celoživotní touhou Vůdce Kim Čong Ila, aby lidé mohli navštívit moderní lodní restauraci na řece Tedong, pýchy Pjongjangu a dodal, že vzhled lodi, plující po řece a obsluhující hosty, udělá Pjongjang ještě krásnějším.

Pak vytyčil důležitý ukol bezpodmínečně dokončit loď před 15. dubnem, narozeninami Presidenta Kim Il Sunga.




Musím říct, že souhlasím s tím, že jediné co zbývá ještě v KLDR udělat, je postavit plovoucí restaurant. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat