Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 31. března 2013

Jsme předurčeni k vítězství v konečné rozhodující válce

Každou hodinu celý svět s napětím sleduje situaci na Korejském poloostrově, jak se schyluje k atomové válce.

Americké agresorské síly mluví o "atomovém třikrát a dost" v době, kdy atomové strategické bombardéry, atomové ponorky a mezikontinentální rakety demonstrují svojí takzvanou vojenskou nadřazenost. Bez ohledu na to, jak hlasitě mluví o své atomové převaze, stejně Američané okusí mizernou porážku ve frontální válce s námi. Naše armáda a lid jsou předurčeni vyhrát dnešní konečnou a rozhodující válku.

Tato spravedlivá válka, tyto vnitřní faktory, které byly připraveny, zajistí, že jistě skončí vítězně. Toto je nezvratitelná logika, která byla potvrzena v lidské historii.

Když máme splněné subjektivní a objektivní faktory pro vítězství ve válce, tak jsme dnes vstoupili do fáze frontální konfrontace americkými imperialisty. Pro nás jsou nevyčerpatelná vojenská síla, včetně atomového zastrašení spolu se subjektivními faktory pro vítězství ve válce silnějšími, než vojenské a technologické faktory. Je nevyhnutelné že my, se všemi subjektivními a objektivními faktory pro vítězství ve válce, budeme jistě korunováni jako vítězové v konečné rozhodující válce.

Rozhodujícím faktorem pro naši armádu a lid pro vítězství bez zaváhání v poslední rozhodující válce je, že jsme vedeni váženým Maršálem Kim Čong Unem, brilantním Songunským velitelem.

Žádné válečné atomové prostředky amerických imperialistů a jejich loutek z jihu Korei nemohou fungovat na zemi, již vede nesrovnatelně brilantní velitel.

Dalším faktorem vítězství je, že celá armáda a lid jsou rozhodnuti zapojit se do rozhodující války proti americkým imperialistům.

Konečné vítězství ve válce je jisté pro lid a armádu, kteří považují jako nejvyšší slávu bez zaváhání zasvětit své životy v posvátné válce spravedlivosti při ochraně svého Vůdce a pevně bránit zemi, jejich sebevýbušný duch bez milosti zničit valy a vybavení nepřítele, jako pušky a bomby.

Faktory pro naše vítězství také leží v vždy vítězné strategii a taktice a nevyrovnatelné vojenské síle.

Naše revoluční ozbrojené síly jsou ve stavu nejvyšší pohotovosti se svojí neotřesitelnou ideologickou rozhodností a vojenskou připraveností zničit formace amerických imperialistů se svými strategickými bombardéry a atomovými letadlovými loděmi za hranicemi naší země, jestliže vypukne válka.

Naším cílem číslo jedna pokud vypukne válka jsou Spojené státy, hlavní příčina Korejské války. Určitě zvítězíme ve frontální válce, jelikož máme moudré vedení Kim Čong Una, neochvějnou vůli armády a lidu a silnou revoluční armádu hory Bekdu.


Tak já myslím, že se již nenajde nikdo, kdo by o vítězství KLDR pochyboval, alespoň co se teorie týče. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat