Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 5. února 2013

Tedoksanské revoluční místo

Pjongjang, 5. února (KCNA) -- Lid Korejské lidově demokratické republiky v současnosti navštěvuje Tedoksanské revoluční místo, u příležitosti výročí zrodu hesla "silou sta".

6. února džuče 53 (1963) se President Kim Il Sung a Vůdce Kim Čong Il zastavili na vojenské základně na hoře Tedok a vytyčili historické heslo, kterým se vřele postarali o život vojáků.

Při výstupu na horu u frontové linie, se President do podrobna seznámil s pozicí nepřítele a vytyčil novou, jedinečnou metodu válčení Korejského stylu a podrthl, že "silou sta" je heslo, kterého si bude vysoce vážit Korejské lidová armáda.

Kim Čong Il toto místo znovu navštívil v březnu 1996 a dal kulomet, samopal, a dalekohled jako dar vojákům, kteří se udržovali připraveni k porážce zkušeného nepřítele jednou ranou tím, že zintenzivněli bojový a politický výcvik, věrni přání Presidenta.

Na tomto místě je památník návštěvě Kim Il Sunga, heslo "silou sta" vyryto do skály a socha revolučním aktivitám Kim Il Sunga a Kim Čong Ila.



Všichni víme, že válka je především o počtech a Kim Il Sung si spočítal, že když vynásobí počet vojáků stem, tak má hned přesilu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat