Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 14. února 2013

Revoluční život Kim Čong Ila si připomněly členky a funkcionářky DSKŽ

Pjongjang, 14. února (KCNA) -- Schůze členek a funkcionářů Demokratického svazu Korejských žen (DSKŽ) se konal ve čtvrtek Ženské hale, jako připomínka Vůdce Kim Čong Ila u příležitosti jeho výročí narození. Konala se pod heslem "Generál a ženy".

Schůze začala proslovem a sborem "Únor je jaro". Účinkující s hlubokým citem vzpomněly revoluční život Kim Čong Ila, který se narodil na hoře Bekdu a odevzdal se zemi jejímu lidu do posledních chvil svého života.

Kim Jong Ok, manažerka supermarketu v oblasti Kuangbok (v čínský joint-venture v Pjongjangu) se podívala zpátky na vznešenou osobnost Kim Čong Ila, který navštívil tento supermarket 15. prosince 2011, a poskytl důležitý návod, kterého by se měly přidržet během provozu.

Členky DSKŽ ze čtvrti Pothonggang vyprávěly příběh o tom, jak Kim Čong Il osobně shlédl jejich představení a projevil takovou velké péči, že je pozval, aby se zúčastnily každoroční soutěže uměleckých skupin vojenských rodin Korejské lidové armády.

Ri Čun Hui řekla nadšeným hlasem, že díky milující péči Kim Čong Ila se její dceři dostalo cti a štěstí být královnou maratonu.

Na scéně pak zazněly písně "Nespoutané toužení", "To je díky Songunské politice Generála" a "Vrchol našeho Generála".

Kim Thuk Šil, pracovnice Čilgolské restaurace, vyprávěla příběh, jak vedla pomoc armádě, zatímco Džo Šin Ok, šéfová Pjogjangskho květinového institutu slíbila dosáhnout inovace ve výzkumu květin.

Přítomni byli Ri Jong Su, vedoucí oddělení Ústředního výboru Korejské strany pracujících, Kim Čin Ha, tajemník Pjongjangské městské komise KSP, zástupci DSKŽ, členové města, ti, kterým se dostali cti přijetí Kim Čong Ilem a ti, kteří se podíleli na revolučních aktivitách.






Tak já myslím, že Kim Čong Il měl k ženám dobrý vztah, měl je nejspíš i rád, je jen otázka, jak moc měly ony rádi jeho. Podle fotek bych tipoval, že divačky toto stínové představení přijaly s nadšením. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat