Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 12. února 2013

Reportáž KCNA ohledně 3. úspěšného podzemního pokusného atomového testu

Pjongjang, 12. února (KCNA) -- Korejská centrální tisková kancelář vydala v úterý následující prohlášení:

Vědci na poli národní brany KLDR v úterý uspěli ve 3. zkušebním podzemním atomovém výbuchu na atomové pokusné střelnici na severu KLDR.

Test se uskutečnil jako součást odvratných opatření k obraně země a její suverenity tváří tvář nepřátelským krokům USA, které si pouze přejí narušit legitimní právo KLDR vypouštět družice k mírovým účelům.

Test byl proveden bezpečně a dokonale na vysoké úrovni, o proti minulým testům s použitím menší a lehké atomové bomby, ale stále s velkou ničivou silou. Bylo potvrzeno, že testem nedošlo k porušení okolního ekologického prostředí.

Specifické vlastnosti funkcionality a výbušná síla atomové bomby a další měření plně sopuhlasily s přepokládanými hodnotami a fyzicky tak potvrdily dobrou výkonost zbraní nukleárního zastrašení KLDR, které se tímto rozrůznily.

Atomový test velmi podpořil Armádu a lid KLDR v jejich snaze o vybudování prosperujícího národa stejným duchem a odhodláním, jako dobyvatelé vesmíru a je důležitou příležitostí v zajištění míru a stability na Korejském poloostrově a v regionu.



Musím uznat, že odpalovat atomové bomby k zajištění míru a prosperity je vcelku nový a neotřelý způsob. Také bysme měli urychleně několik bomb odpálit a hned nám bude lépe (plus nám bude tepleji a ušetříme za světlo). Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat