Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 22. února 2013

Kim Čong Un vedl taktické útočné cvičení

Pjongjang, 21. února (KCNA) -- Maršál Kim Čong Un, vrchní velitel Korejské lidové armády (KLA), vedl taktické útočné cvičení společně se cvičením s ostrou municí podjednotky pod vedením kombinované jednotky 526.

Byl na místě přivítán velícími důstojníky kombinované jednotky.

Pak vydal rozkaz k zahájení cvičení.

Světlice vyletěla a různé druhý zbraní začaly naráz pálit v ohlušejícím rachotu.

Světlice pak vyletěli z "nepřátelských" zákopů v horském průsmyku, když byly v okamžiku dobyty a bylo slyšet, jak vojáci volají "hurá".

Kim Čong Un vysoce ocenil úspěšné cvičení.

Řekl, že cvičení prokázalo, že KLA je dobře vycvičená po té, co přijala za vlastní ducha nedávného rozšířeného zasedání Ústředního vojenské komise KSP.

Pak vytyčil důležité úkoly jejichž splnění bojově připraví KLA podle požadavků současné situace.

Poznamenal, že je důležité pokračovat v posilování KLA, aby se mohla naplnit revoluční věc Džuče, věc revoluce Songunu, která se započala před generací v lesech hory Bekdu.

Vyzval k vycvičení vojáků jako spolehlivé bojovníky, naplněni strategií a taktikou Kim Il Sunga a Kim Čong Ila, silné ofenzivními metodami a dokonalou schopností bojovat ve skutečné válce.

Je důležité k poražení nepřítele studovat Korejský styl boje, vhodný pro moderní válku a nepřítele urychleně vymazat, nedat mu ani okamžik šance, jakmile vypukne válka.

Podtrhl nutnost udržovat se v bojové připravenosti a zvýšit tempo výcviku, aby byli kdykoliv schopni bojovat s nepřítelem.

Příslušníci ozbrojených sil jsou plně odhodláni opětovat palbu a bez milosti v okamžiku zlikvidovat nepřítele, který by jen o palec překročil území KLDR, řekl Kim Čong Un a vyzval je, aby se nemilosrdně odplatili nepříteli, který by nerušil nebo provokoval KLDR.

Kim Čong Un byl doprovázen Čoí Rjong Hé, Hjon JOng Čol, Kim Kjok Šik, Ri Jong Gil, Son Čol Ču, Rjom Čol Song, Jun Tong Hjon, Pang Kuan Bok, Jun Tong Hui, Huang Pjong So a Hong Jong Čil.




I pod novým vedením žijí Severní korejci v domění, že nepřítel si přijede do KLDR opékat vuřty a oni ho mezitím zasypou olovem. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat