Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 27. ledna 2013

Vyjádření Ministerstva zahraničí KLDR k volbě Presidenta ČR

Pjongjang, 26. ledna (no-KCNA) -- Mluvčí ministerstva zahraničních věcí KLDR dal následující odpověď na otázku KCNA ohledně volby Presidenta ČR:

Volba Presidenta ČR se uskutečnila 26. ledna. Ve volbě zvítězil pan Miloš Zeman.

KLDR se drží zásady nevměšování do vnitřních záležitostí jiných zemí, ale musí učinit vyjímku, protože v ČR došlo ke zlomové situaci.

KLDR si vždy přála, aby suverénní země vedli vůdci moudří, odvážní, kolem kterých se může stmelit armáda a lid, jež spojuje jednomyslná jednota těla i duše.

Bohužel v ČR se toto nenaplnilo. Ačkoliv mnoho občanů ČR inspirovaných občany KLDR nosilo placky s portrétem Vůdce, ačkoliv stejně jako v KLDR umělci a vědci vyjádřili jednoznačnou podporu tomu správnému kandidátovi, ačkoliv stejně jako v KLDR demokratický tisk jasně vytyčil linii volby Presidenta, ačkoliv televize a média dala jasný signál, který kandidát je jediný přijatelný, ačkoliv i okolní státy vyjádřily, který kandidát by měl být příštím Presidentem, stejně bohužel síly reakcionářů a populistů zvyklaly vůli a odhodlání lidu.

KLDR je přesvědčená, že Vůdce Karel Schwarzenberg by byl skoro stejně dobrým Vůdcem jako Kim Čong Un, jelikož i on má odvahu a ducha nesrovnatelně velkého muže.

KLDR vyjadřuje zklamání, že ve volbách nezvítězil politik bdělý, kteří hovoří jasnou řečí a je vlastenec.

Na závěr dovolte, abychom nabídli politický asyl všem občanům ČR, rozčarovaným z nedemokratických výsledků volby Presidenta ČR, kteří hojně vyjádřili své přání emigrovat z ČR a ujistili je, že v KLDR vždy a zásadně vyhraje pouze správný Vůdce - Drahý vážený Maršál Kim Čong Un.

3 komentáře:

  1. K neuvěření :D Já se vždy na tomto blogu tak dobře pobavím... :D

    OdpovědětVymazat
  2. V životě by mě nenapadlo, že zrovna KLDR bude podporovat pravicového politika :D... už fakt nevím co si mám myslet :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to byla skutečně poučná zpráva :-)

    OdpovědětVymazat