Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 29. ledna 2013

Sociální vědec - "Rezoluce" OSN připomíná "Mnichovskou dohodu"

Pjongjang, 29. ledna (KCNA) -- Rada bezpečnosti OSN nedávno upekla "rezoluci sankcí" proti Korejské lidově demokratické republice kvůli vypuštění družice a to z iniciativy USA.

Tato "rezoluce" připomíná Mnichovskou dohodu, uzavřenou v roce 1938, zaměřenou na to, aby bylo severénímu státu odebráno území, řekl sociální vědec z KLDR.

Kim Ha Il, vědec Akademie Sociálních věd, řekl KCNA:

Současná situace ohledně vypuštění družice KLDR jasně prokazuje, že je tu omezená schopnost zainteresovaných stran v jejich snaze spravedlivě zvládnout tuto otázku a zabránění zhoršení situace.

KLDR nikdy neočekávala, že by se nepřátelská politika USA a jejich následovatelé vůči KLDR změnila snahou zainteresovaných stran a brala jako fakt, že by měla vyrovnat účty s USA pomocí síly.

Je nad slunce jasné, že pokud by bylo USA umožněno tvrdě praktikovat porušení suverenity KLDR, tak by se zasadila o ještě hanebnější narušení důstojnosti KLDR a požadovala by po ostatních, aby se připojily.

Jako součást své strategie po světové nadvládě USA zaměřují své ozbrojené síly na jiho-asijský region a podporují regionální mocnosti a vytvářejí situaci akutního vojenského konfliktu.

Vyhodnocení startu družice KLDR je nelogické a mělo by vzbudit odsouzení a sankce, jelikož to ospravedlňuje vojenskou akci USA a jejich spojenců.

Zloděj by měl být umlácen k smrti.

Důsledek Mnichovské dohody nám ukazuje, že ústoupit jen o krok silám hegemonů znamená dlouhodobě ustoupit a dalších sto kroků.

KLDR by neměla připustit, aby její legitimní právo na vypuštění družice bylo porušeno jinými, jako se stalo ve smutném případě Sudet a Mnichovské dohody. Jen slabý národ by se podvolil takové dohodě.

Čas ukáže, jaké silné a fyzické protiopatření KLDR přijme, aby zajistila národní důstojnost a svrchovanost a jak zadusí každý pokus USA o opak.

Země, které se připojily k USA v přijetí "rezoluce" by se měly zamyslet nad důsledky svých kroků.


Koukám, že po Kim Čong Unovi je tu Kim Ha Il, který výsvětlil celému světu, jak to bylo Sudetama a jak tedy dopadnou oni. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat