Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 3. ledna 2013

Skupina Moranbong pokračuje v Novoročním vystoupení

Pjongjang, 3. ledna (KCNA) -- Novoroční vystoupení "Následujeme Stranu až do konce" skupiny Moranbang úspěšně pokračuje v Pjongjangu a zasévá důvěru v konečné vítězství do myslí vojáků a pracujících, kteří oslavují Nový rok.

Místo představení bylo plné nadšených diváků, kteří si vyslechli historický Novoroční projev Drahého váženého Maršála Kim Čong Una, brilantního velitele hory Bekdu, s nekonečnou pýchou, že pod jeho vedením úspěšně vypustili družici.

Mezi diváky byli také funkcionáři na poli vědy a techniky, včetně Státní akademie věd, učitelů a výzkumníků vzdělávacích institutů jako Kim Il Sungovi Vojenské univerzity a Kim Il Sungovi Univerzity politických věd, zástupci ministerstev a národních institucí a Pjongjangčani.

Vystoupení začalo Státní hymnou. Pak na scéně zazněly čísla jako ženské chorus "Nádherná vlast", lehká skladba a píseň "Ať sněží na Nový rok" a další lehká skladba a píseň "Písně vzhlíží ke Generálovi".

Hledištěm se rozlehly vřelé city k nesrovnatelně velkým mužům, když se jejich portréty objevily na pozadí.

Obecenstvo ocenilo dokonalé umělecké ztvárnění a aktivní předvedení, které vedlo k přirozené spolupráci účinkujících a diváků, velké zvukem a nádhernou scénou a vynikajícím osvětlením.

Na závěr zazněla skladba "Ať sněží na Nový rok" kterou doprovodil potlesk diváků.




Musím uznat, že soudružky ze skupiny Moranbang opravdu můžu. Jen nesmí zpívat písně o generálech. Džuče je věčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat