Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 14. ledna 2013

První pracovní pátek roku zakončen

Pjongjang. 11. ledna (KCNA) -- Vládní zaměstnanci z různých částí KLDR se zúčastnili prvního pracovního pátku tohoto roku.

V krátném čase odeslali nejméně 1500t kompostu do různých JZD, aby pomohli zemědělcům, jedním z hlavních front ekonomické výstavby tohoto roku.

Zástupci různých jednotek včetně Ministerstva lesnictví, Ministerstva fyzické kultury a sportu, Ústředního výboru Kim Il Sungovi socialistické ligy mládeže a Výtvarného studia Mansude pomohli zemědělcům z JZD Ounro ve čtvrti Mangjongde v jejich přípravě na letošní práci.

Zástupci několika jednotek včetně Státní plánovací komise, Ministerstva železnice, Ministerstva pozemní a námořní dopravy a Ústředního výboru demokratického svazu žen vyložili kompost a dopravili ho na pole v JZD Rihjon, v Sadongské čtvrti.

Zástupci těchto jednotek, včetně jednotek z Ministerstva zahraničí, Ministerstva zahraničního obchodu, Ministerstva zemědělství a Vydavatelství Korejské strany pracujících pracovali na polích Rjuhjonského JZD ve čtvrti Rjokhpo.





Tomu říkám tvrdě pracující inteligence. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat