Rodong Šinmun, 25. ledna -- Nedávno Potravinářský institut při Vědecké větvi lehkého průmyslu vyvinul několik druhů nových bramborových nápojů.
Před několika lety vědci institutu, společně s techniky a pracovníky Uldžibongské koprodukční společnosti přidali k různorodosti zpracovaných brambor výrobou sladkého nápoje, mléčného fermentovaného sladkého džusu a syceného mléčného džusu z brambor.
Nově vyvinuté nápoje zahrnují acidofilní bramborové mléko, bramborový jogurt, bramborový shake, bramborový kyselinový sladký nápoj, bramborový džus, černý a zelený bramborový čaj.
Všechny tyto nápoje byly vyrobeny z nefermentovaných brambor.
Institut se zaměřil na nové metody zpracování brambor za menší cenu a opustil metodu fermentovaných brambor a pracoval s bramborovou moučkou.
Vynalezli metodu nefermentovaných bramborových nápojů, když míchali bramobory a další přísady.
Neúnavným a hlubokým studiem vynalezli nové základní materiály a nové poměry míchání, které je přivedli k renovovanému procesu a metodám výroby bramborových nápojů.
Nové bramborové nápoje, jelikož jsou přírodní, jsou velmi dobré pro zdraví.
Jsem rád, že nemusím pít žádný z výše zmíněných nápojů, i když věřím, že to musí být velmi zdravé (kromě zeleného bramborového čaje, jelikož všichni víme, že zelené brambory jsou jedovaté). Džuče je věčné!
Prohledat tento blog
sobota 26. ledna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat