Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

sobota 26. ledna 2013

Nový bramborový nápoj

Rodong Šinmun, 25. ledna -- Nedávno Potravinářský institut při Vědecké větvi lehkého průmyslu vyvinul několik druhů nových bramborových nápojů.

Před několika lety vědci institutu, společně s techniky a pracovníky Uldžibongské koprodukční společnosti přidali k různorodosti zpracovaných brambor výrobou sladkého nápoje, mléčného fermentovaného sladkého džusu a syceného mléčného džusu z brambor.

Nově vyvinuté nápoje zahrnují acidofilní bramborové mléko, bramborový jogurt, bramborový shake, bramborový kyselinový sladký nápoj, bramborový džus, černý a zelený bramborový čaj.

Všechny tyto nápoje byly vyrobeny z nefermentovaných brambor.

Institut se zaměřil na nové metody zpracování brambor za menší cenu a opustil metodu fermentovaných brambor a pracoval s bramborovou moučkou.

Vynalezli metodu nefermentovaných bramborových nápojů, když míchali bramobory a další přísady.

Neúnavným a hlubokým studiem vynalezli nové základní materiály a nové poměry míchání, které je přivedli k renovovanému procesu a metodám výroby bramborových nápojů.

Nové bramborové nápoje, jelikož jsou přírodní, jsou velmi dobré pro zdraví.



Jsem rád, že nemusím pít žádný z výše zmíněných nápojů, i když věřím, že to musí být velmi zdravé (kromě zeleného bramborového čaje, jelikož všichni víme, že zelené brambory jsou jedovaté). Džuče je věčné!



Žádné komentáře:

Okomentovat