Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 2. ledna 2013

Nové plakáty pro Nový rok

Pjongjang, 1. ledna (KCNA) -- Vydavatelství Korejské strany pracujících vydalo plakáty vyzývající armádu a lid KLDR, před příchodem nového roku.

Plakát "Výše a rychleji v impementaci vědy a techniky" zobrazuje družici Kuanmjongsong 3-2 letící vesmírem, ztělesňující vědu a techniku Džuče Koreji a její celkovou národní sílu a také vědce, který vyzývá k překročení hranice možností vědy a techniky.

Plakát vyzývá k velkým inovacím a vzedmutí ve všech oblastech budování prosperujícího národa ve stejném duchu, jako vědci a technici, kteří vyrobili a vypustili na Džuče založenou funkční družici a prokázali tak důstojnost a sílu Songunské Koreji.

Byl také vydán plakát "Směrem k náhorní planině Sepo, velké šlechtitelské stanici". Ten pojednává o revoluční výdrži všeho lidu a armády, kteří jsou odhodláni vybudovat další socialistickou zemi blaha v Kanguonské provincii tím, že úspěšné dokončí velký stranický přírodu transformující plán.




Při pohledu na tyto plakáty i já okamžitě překonávám hranici možného směrem k zemi Sungunské zemi blaha. Šťastný nový rok! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat