Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 8. ledna 2013

Mládež a ženy přísahaly splnit úkoly tohoto roku

Pjongjang, 7. ledna (KCNA) -- Členové Ligy mládeže Kim Il Sunga a Domekratické unie žen Koreji se setkali v pondělí, aby přísahali, že kompletně naplní historické úkoly vytyčené Drahým váženým Maršálem Kim Čong Unem v jeho Novoročním poselství.

Přítomni byli zainteresovaní funkcionáři ligy mládeže, mládež, studenti a zástupci a členové ženské unie.

Demostrace se konala v Otevřeném divadle Parku mládeže, kde Předseda ústřední komise ligy mládeže Džon Jong Nam přečetl zprávu, kterou následovaly projevy.

Řečník a zpravodajci řekli, že budování ekonomické mocnosti je nejdůležitější úkol pro budování prosperujícího socialistického národa a vyzvali mládež, aby se zcela odevzdala zvýšení produkce v každé oblasti, jak je k tomu vyzvala Strana.

Mládež bude aktivně vstupovat do Lidové armády, aby pevně bránila zemi ve zbrani, zcela prokazující ducha pomoci armádě a konečně dosáhla historické věci národního spojení poté, co uštědří agresorům smrtelnou ránu, pokud se odváží zaútočit.

Na demostraci na Náměstí páláce kultury 25. dubna Ro Song Šil, předsedkyně ústřední výboru unie žen, pronesla zprávu. Po té zaznělo několi projevů.

Řečník a zpravodajové řekli, že Novorořní poselství Kim Čong Una je důležitá pomůcka, která jasně ukazuje cestu k věčnému vítězství a prosperitě velkého národa hory Bekdu a je inspirujícím transparentem, který pevně drží Lid a Armáda.

Vyzvali všechny členy a funkcionáře unie žen, aby se postavily za Kim Čong Una v jednomyslené jednotě plně a prokázaly štědrost a výdrž Korejských žen v boji za konečné vítězství národního sjednocení a budování vzkvétajícího národa pod jeho vedním.







To bylo opět radosti, aneb kdoby několik hodin nepostál v zimě, aby mohl přísahat splnění nesplnitelných závazků. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat