Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 4. ledna 2013

Kim Čong Il, nesrovnatelně velký muž (20)

Pjongjang, 4. ledna (KCNA) -- Vůdce Kim Čong Il se během svého života věnoval lidovým vrstvám více než čemukoliv jinému.

Byl to jeho pohled na revoluci a socialismus, že vše co je potřeba, je pouze dobro lidu. Všechna jeho rozhodnutí byla pouze v zájmu lidu.

Toto se stalo v zimě roku 1998, kdy Vůdce navštívil místní továrnu. Zástupce podniku se mu omluvil za to, že nedokočil roční kvótu. Místo aby jej potrestal, tak se s ním Vůdce nechal vyfotografovat, aby je tím povzbudil k lepšímu výkonu.

Když Vůdce v roce 2006 navštívil stavbu elektrárny Samsu, tak vyzvihl, že obytné domy by se měly postavit jako první pro ty, kteří bydlí v oblasti možné záplavy v důsledku stavby.

Když navštívil vojenské jednotky, nebo výrobní závody tak vždy prokázal zájem o život vojáků a pracovníků víc než cokoliv jiného.

To je důvod, proč teď Korejský lid pracuje na implementaci mnoha zlepšeních podle jeho odkazu, když si jej hluboce váží jako svého věčného Vůdce.



Škoda, že můj nadřízený není Kim Čong Il a místo aby mě pokáral, tak se se mnou vyfotil. Kromě toho nápad postavit nejdříve byty a pak zatopit oblast může mít jen skutečný lidumil. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat