Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 11. prosince 2012

Premiér KLDR navštívil Pukčanhský tepelno-elektrárenký komplex.

Pjongjang, 7. prosince (KCNA) -- Předseda vlády KLDR Čoí Jong Rim navštívil Pukčanhský tepelno-elektrárenký komplex, aby se dozvěděl o výrobě elektřiny.

Když se procházel po komplexu, který ožíval kampaní za uskutečnění důležitých úkolů vytyčených v letošním společném úvodníku, do detailu se seznámil o produkci elektřiny a pak měl konzultační poradu.

Na poradě byla přijata opatření k lepší organizaci údržby a provozu technologií, aby generátory mohli fungovat na plný výkon a tak radikálně zvýšit produkci elektřiny, dále otázky zlepšení vykládky zásobovacích aut a dodávky uhlí komplexu pomocí železnice.

Premiér zdůraznil nutnost, aby funkcionáři komplexu věnovali pozornost zlepčení životních podmínek dělníků společně se zásobováním.

Pak se vydal do Pukčanhského důlního komplexu a dalších důlních komplexů, aby se přesvědčil o produkci.

Premiér se dozvěděl o zdejší produkci a měl konzulatitivní setkání.

Byla přijata opatření, aby se dala naprostá přednost průzkumu a těžbě dolu a tak se uspokojila zvýšená poptávka po elektřině a vytvořilo se více uhelných slojí. Schůzka zdůraznila nutnost, aby dotyčné jednotky dodaly těžební vybavení a dřevo.




Takže po čase i jeden příběh z deníčku předsedy vlády. Premiér dospěl k jasnému závěru, že pokud se má zvýšit produkce uhlí, je potřeba, aby horníci měli lopaty a krumpáče. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat