Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 28. prosince 2012

Předseda Vláday KLDR navštívil ubytování pracovníků, kteří vypustili družici

Pjongjang, 27. prosince (KCNA) -- Premiér KLDR Čoí Jong Rim ve čtvrtek navštívil ubytování vědců, techniků, pracovníků a funkcionářů, kteří přispěli k úspěšnému vypuštění satelitu Kuangmjongsong 3-2.

Vřele pogratuloval dobyvatelům vesmíru prosperující Koreji, kteří úspěšně vypustili vědecko-technologický satelit jako připomínku 100. výročí narození Presidenta Kim Il Sunga podle odkazu Vůdce Kim Čong Ila.

Řekl, že úspěšný start Kuangmjongsongu 3-2 je významná událost, která dokazuje světu celkovou národní sílu Koreji Kim Il Sunga a Kim Čong Ila.

Dále řekl, že vědci, technici, pracovníci a funkcionáři by měli pokračovat v prokazování loajality a v budoucnu také splatit Váženému Maršálovi Kim Čong Unovi každý okamžik jeho obrovské dobroty.

Požádal je, aby učinili positivní příspěvek k prokázání síly vesmírné mocnosti celému světu a jistě dosáhli velký úspěch v oblasti vědy a technologií svým neúnavným studiem a nadšením.




Dobrotu Kim Čong Una, která jim umožnila vypustit družici, je potřeba splatit tím, že příště vypustí funkční satelit. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat