Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 31. prosince 2012

Blahopřáním dobyvatelům vesmíru od různých útvaru KLDR

Pjongjang, 31. prosince (KCNA) -- Lidé, kteří dosáhli úspěchů při vypuštění družice Kuangmjongsong 3-2 obdrželi blahopřejné dopisy od různých útvarů Korejské lidové armády, ministerstev, národních institucí a podniků v Pjongjangu mezi 27 - 30 prosincem.

Mezi nimi Státní inspekce, Ministerstvo zahraničí, Ministerstvo rybářství, Sekretariát Komise pro mírumilovné spojení Koreji, Pjongjangská továrna na textilní stroje, Východopjongjangské tepelná elektrárna, Pjongjangská továrna mechanických tužek, Pjongjanská porodnice a Čilgolské JZD v obvodě Mangjongdé.

Mezi tím byli tito lidé zaplaveni brahopřejnými zprávami od Stranických a silových orgánů, útvarů pracujících a dalších po celé zemi.

Mezi nimi Teanský těkoprůmyslový komplex, Kumsongský traktorový závod, Důl Unrjul, Dům mládeže Kumja .... a mnoho dalších.

Tyto dopisy a zprávy sdíleli radost spolu s těmito důvěryhodnými dobyvateli vesmíru, kteří plně demostrovali neskutečnou sílu národa hory Bekdu, který je ověnčen vznešenými jmény Velkých Generalisimů Kim Il Sunga a Kim Čong Ila tím, že vypustil první funkční satelit KLDR na polární orbit.

Representovali vůli učit se pozitivně z intenzivní loajality ke Straně a Vůdci, hluboký patrotismus a nespoutanou oddanost prokázanou dobyvateli vesmíru a zajistili, že patriotismus Kim Čong Ila se dostal do všech sfér všeobecné ofensivy implementace strategie Strany za dosažení prosperity.



Neříkám, že zcela chápu co chtěl autor říct zvláště posledním odstavcem, ale věřím, že Korejci jsou hrdí na svoje dobyvatele vesmíru. Džeče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat