Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 30. listopadu 2012

Univerzita Kim Hjong Čik vyvinula mnoho software

Pjongjang, 28. října (KCNA) -- Kim Hjong Čikova pedagogická univerzita vyvinula mnoho softwaru a uplatnila ho ve vzdělávání.

Univerzita vyvinula mnoho softwaru včetně programu na podporu výuky a studia, programu na simulování experimentů a procvičování a program pro dálkové vzdělávání a tím podpořila uvedení vzdělávání na vědecké bázi.

Učitelé a výzkumníci univerzity vyvinuli nový program, který pomáhá studentům lépe pochopit nesmrtelné revoluční činy učiněné Presidentem Kim Il Sungem a Vůdcem Kim Čong Ilem a protijaponskou hrdinkou Kim Čong Suk. Uspěli také při tvorbě systému pro podporu dálkového vzdělávání ve spolupráci s dalšími univerzitami a výzkumnými centry a prakticky jej použili.

Vytvořili software pro výuku anglické gramatiky, aby umožnili hloubkové studium gramatiky a software pro soudění anglické slovní zásoby objektivním způsobem a jedem program pro recitaci angličtiny, který studentům pomáhá slyšet anglický text ve standardní výslovnosti.

Mezi jinými také vyvinuli software pro rychločtení a správu knihoven.

Uspěli též při výrobě hodnotného systému pro dálkové vzdělávání v oblasti vědy a financí, systém pro podporu dálkového studia calistiky, systém pro automatické známkování, systém pro simulaci fyzických experimentů s dálkovým ovládáním, systém pro simulaci biochemických experimentů a systém pro hodnocení analýzy.

Tyto a další programy se dočkaly ocenění na 13. národní výstavě programů v oblasti vzdělávání a 23. národním soutěži a výstavě programování tento roku.



Osobně se domnívám, že jinak než dálkově a za pomoci systému nelze do hloubky pochopit činy Kim Il Sunga a spol. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat