Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 28. listopadu 2012

Nová kniha vydána v KLDR

Pjongjang, 26. listopadu (KCNA) -- Řada knih "Syn hory Bekdu" (4. část) byla vytištěna nakladatelstvím Korejské strany pracujících.

Kniha se důsledně pojednává o nesmrtelných činech Vůdce Kim Čong Ila, které učinil před Stranou a Revolucí, zemí a Lidem.

Vypráví o revolučních aktivitách které učinil mezi červencem 1994 a rokem 2009.

Má 14 sekcí ve 3 kapitolách.

V kapitole 1 "Přijmutí výzvy historie" má sekce nazvané "Co je věčný život" (1) a sekce pojmenované "Zrod nové Éry", "Hlavní stan Revoluce", "Základna budování ekonomické mocnosti" a "Přehled století"

Kapitola pojednává o faktech, že poprvé v historii úspěšně dokončil věc zvěčnění Vůdce a dohlédl, aby byl vytvořen duch Kanggjé, a aby pochodeň Songuna byla zapálena a přinesla vzedmutí.

Kapitola 2 s titulkem "Převzetí kormidla nového století" obsahuje sekce "Otočení osy naší planety", "Co je věčný život" (2), "Songun nás drží při životě", "Sami postavme ekonomickou velmoc" a "Náš Generál".

Kapitola pojednává o historických faktech, že hodil nepřátele do vroucí vody když je silně udeřil brzy v lednu prvního roku nového století a prokázal dobrodiní ženám země na Mezinárodní den žen, 8. března.

Kapitola 3 "Směrem k roku 2012" má sekce "Jízda za Vůdcem na koni Čolima", "Nezávislost vede k vítězství", "Události tvořící novou Epochu v KLDR" a "Skočme rychleji a výše směrem ke světu"

Tato kapitola vypráví příběh o tom, jak moudře vedl stavbu elektrárny Huičon tím, že ji označil za hlavní bod budování prosperujícího národa a aplikoval politiku nezávislosti a tak prorazil imperialistickou blokádu KLDR.


No já bych řekl, že Songun předevčím připravil hodně lidí o život, ale budiž. Věčný život je jak vidím velmi důležité téma, stejně jako házení nepřátel do vařicí vody. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat