Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 12. listopadu 2012

Nová kniha jde do tisku

Pjongjang, 12. listopadu (KCNA) -- Svazek 1. memoárů "Pokračování Songunského revolučního vedení" byl vydán v KLDR.

Obsahuje 24 vzpomínek funkcionářů, kteří se stali svědky jedinečné osobnosti Drahého váženého Maršála Kim Čong Una, jako velkého muže.

Vzpomínka s titulkem "Songunská Korea má velké štěstí" vypráví o velkém štěstí Korejského národa, že je požehnán takovými vyjímečnými Vůdci generaci za generací a vysoce si váží Kim Čong Una, jehož osobnost je stejná jako Presidenta Kim Il Sung a Vůdce Kim Čong Il, stejně jako slunce.

Vzpomínka "Hrdina plný ducha hory Bekdu" a "Volání sláva, které otřáslo střelnicí" pojednává o historickém faktu, že již v dětství uměl Kim Čong Un střílet a řídit auto, k údivu okolí, ale měl také obecný přehled o politice, vojenských záležitostech a tak prokázal odvahu hrdiny hory Bekdu.

Vzpomínka "První zpráva, která zazvonila na silnici před Novým rokem" vypráví o tom, jak během řízení cvičení Soulské 105 gardové tankové divize Rju Kjong Korejské lidové armády osobně řídil a střílel z tanku jako důkaz jeho odhodlání zničit nepřítele a tak ukázal celému světu svoji neotřesitelnou vůli pokračovat a dokončit ve zbrani revoluční věc Džuče, která také začala ve zbrani.

Vzpomínka s titulkem "Demostrace zářné budoucnosti postupu na frontě nejnovějších poznatků vědy a techniky" a "Mít vědecko technologické talenty jako klenoty národa" mluví o růžovém obrazu budoucnosti při postupu na frontě vědy a techniky jeho vynikající znalostí, která udivuje i specialisty a má učitele a vědce za poklady národa.

Kniha také obsahuje dojemné příběhy oddanosti Kim Čong Una Kim Čong Ilovi jak jej doprovázel na cestách během Sungunského revolučního vedení a jeho vznešený pohled na zem a její lid, kdy mladá generace zosobňuje vlastenectví Kim Čong Ila.


Tak mladý Maršál už má svoji knihu zázraků. Ale trvalo to skoro rok, než ji vymysleli. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat