Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 7. listopadu 2012

Bude se konat národní schůze matek

Pjongjang, 7. listopadu (KCNA) -- Bude se konat 4. národní setkání matek, aby nádherně označilo první Den matek v KLDR.

Schůze umožní sejít se mnoha příkladným matkám, včetně matek mnoha dětí a matek vychovávající sirotky, manželek vojáků, vynálezkyň a funkcionářkám zcela oddaným Songunskému revolučnímu vedení Korejské strany pracujících.

Setkání bude schůzí hrdých žen Koreji a bude se konat pod milující péčí KSP, který vysoce oceňuje úspěchy matek, které pomáhají prosperitě země a pokračování Songunské revoluce svojí srdečnou loajalitou a vlastenectvím.

Generalisima Kim Il Sung a Kim Čong Il vložili svoji důvěru v ženy, jakožto významnou sílu revoluce a výstavby a spolehlivé osoby vychovávající mladou generaci země a umožnili plně projevit známky respektu k ženám s hlubokou milující péčí.

Drahý vážený Maršál Kim Čong Un zajistil, že svátek matek se poprvé v historii důstojně oslaví a laskavě pozval delegáty matek z celé země do Pjognjangu.

Přípravy na oslavu Dne matek jako významného svátku se těší radosti všech dětí jsou v plném proudu pod hlubokou péčí KSP a státu.


Konečně si tedy zasloužilé matky budou moct prohlédnout Pjongjang, svést se na horské dráze, podívat se na delfíny, poslechnout projevy atd. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat