Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 7. října 2012

Pořádala se premiéra lehké komedie "Láska"

Pjongjang, 6. října (KCNA) -- Premiéra lehké komedie "Láska", kterou sehráli umělci na poli cinematického umění se v sobotu konala v Velkém divadle Jižního Pjongjangu.

Funkcionáři, tvůrci a umělci na poli kultury a umění a Pjongjangčani shlédli toto přestavení.

Komedie pravdivě umělecky představuje obdivuhodný pracovní styl, který prokazují vojáci a lid zapojen do budování Lidového parku v Pjongjangu.

Komedie znázorňuje velitele praporu Guk Čola a další vojáky-dělníky, jak se starají o každý strom a stéblo trávy a svižně pracují i přes silné deště, aby zajistili, že každá budova je stejná jako originál podle pricipu historismu. Toto silně dojme Sun É a další zaměstnance parku.

Komedie přesvědčivě vypráví o lásce mezi mladým mužem a dívkou, založené na skutečném vlastenectví, jako nejopravdovější a nekrásnější lásce naší doby.
Hra se následně zabívá láskou mezi Guk Čol a Sun É, která je kovaná ve snaze budovat monumentální památníky éry Songunu a důkladně představit 5000-letou historii národa.

Po představení následoval potlesk.

Další představení budou následovat.





A vskutku, není lepší lásky než té na Songunu založené, vlastenecké budovatelské lásky, která ukazuje pracovní styl vojáků-budovatelů. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat