Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 3. září 2012

Vážně popálené nemluvně uzdraveno díky pomoci příslušníků armády

Pjongjang, 1.září (KCNA) -- Huang Té Hung, necelých 8 měsíců staré miminko, které bylo v kritickém stavu po popáleninách, se plně uzdravilo a bylo s přáním všeho nejlepšího propuštěno 31. srpna z nemocnice při dole Jongju, v KLDR.

Posledního dne měsíce června byl tento hoch přijat do nemocnice s popáleninami třetího stupně na 22 procentech těla.

Pracovníci nemocnice vynaložili všechnu snahu na jeho léčbu. Po několika dnech přišel k vědomí a překonal septický šok. Následně začala transplantace kůže. Zaměstnanci nemocnice, ubyvatelé, představitelé dolu a mnoho dalších se přihlásilo, aby darovali kůži.

Když se to dozvěděli příslušníci Korejských lidových sil vnitřního nasazení pospíchali do nemocnice darovat kůži, aby zachránili chlapce. Doktoři odmítli kůži kterou nabízeli. Ale jejich neústupnost vedla k tomu, že darovali dítětí 150 kusů kůže. To nepočítáme s další pomocí vojáků. Poslali chlapci kolébku a postarali se o jeho výživu. Rodiny vojáků také přispěly k transplantaci kůže.

Tato více jak 80 dní dlouhá procedura léčení ukázala pravý obraz společnosti v KLDR, která dokázala velkou jednotu Armády a Lidu.



Tomu říkám jít s kůží na trh. To dítě je teď tuším kožní magnát, neboli koženec. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat