Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 14. srpna 2012

Vystartovala štafeta vojáků KLA

Pjongjang, 13 sprna (KCNA) -- KLDR si každoročně významně připomíná 28. srpen, den mládeže.

Aby si svátek připomenuli, odstartovali vojáci v pondělí štafetový běh pohodně z hory Osong. Tato hora je spjata se Songunským vedením Generalisima Kim Čong Ila.

Štafeta je rozdělena do dvou skupin, jedna na východním pobřeží a druhá na západním. Jejím cílem je Pjongjang.

Na slavnosti byl přítomen Generál Pak Če Gjong a další generálové, důstojníci a příkladní vojáci pozemních, vzdušných, námořních a protileteckých sil KLA.

Účastníci důstojně zasalutovali při pohledu na vlajku s portrétem usmívajícího se Generalisima Kim Čong Ila a zvolali "Hurá!".

Zazněla zpráva, která byla následována proslovy.

Zpravodaj a mluvčí když připomněli, že se ceremonie odehráva na hoře Osong před Dnem mládeže řekli, že celá trasa štafety je spjata vlasteneckou oddaností Generalisima Lidu a zemi.

Poznamenali, že štafeta ukáže celému světu revolučního ducha příslušníků armády za dosažení revoluční věci Džuče, která se začala na hoře Bekdu.

Když byl vydán rozkaz ke startu, rozběhli se běžci následující nosiče pochodně směrem k cíli.

Všichni účastníci byli plni vůle pokračovat na cestě nezávislosti, Songunu a socialismu vytyčené Kim Il Sungem a Kim Čong Ilem pod vedením Vrchního velitele Maršála Kim Čong Una.





Není nic hezčího než si v 40 stupňovém vedru zaběhat s pochodní. Ale co by člověk neudělal pro Songunské vedení. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat