Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 22. srpna 2012

Lid KLDR je připraven na nemilosrdnou posvátnou válku

Pjongjang, 22.srpna (KCNA) -- Situace na Korejském poloostrově se dostala do kritické fáze v důsledku probíhajícího cvičení "Ulči Freedom Guardian", které začaly USA a jih Koreji.

V současné situaci se lid KLDR důkladně připravil na započetí posvátné války proti provokatérům, jako srdečnou odpověď na rozkaz Nejvyššího velitele Korejské lidové armády Kim Čong Una.

Džo Hjok Bong, důstojník Dělnicko-rolnické rudé gardy, řekl KCNA:

"Přes naši mírumilovnou snahu, USA a jih Koreji započal velmi provokativní a neuvážené vojenské cvičení, a tím narušil dohodu o příměří.

Rozkaz byl již vydán.

Pokud začnou s preventivním ostřelováním KLDR, tak odstraníme příčinu války v této zemi fyzickou protiakcí mimo představivost."

Šin Il Nam, člen Dělnicko-rolnické rudé gardy, řekl:

"Vojenské cvičení které započali váleční štváči jasně dokazuje, že suverenita a mír národa může být zaručena jen silou zbraní.

Mluvčí Panmundžonské mise Korejské lidové armády uvedl, že válka za znovusjednocení, kterou povede KLDR, neskončí příměřím.

Poslední co zbývá udělat je vést nemilosrdnou posvátnou válku a vyhladit imperialisty z USA a loutkové síly jihu Koreji do posledního muže a spojit zemi a tak vyhrát velké a obdivuhodné vítězství."


Ještě že se jih Koreji a USA tak bojí dělnicko-rolnické staré, tedy rudé, gardy, jinak kam až by jejich cvičení zašlo! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat