Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 1. srpna 2012

Kim Čong Un shlédl koncert skupiny Moranbong

Pjongjang, 30. července (KCNA) -- Maršál Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a nejvyšší velitel Korejské lidové armády shlédl koncert skupiny Moranbong (Hora Moran v Pjongjangu pozn. překl.) k oslavě 59. výročí vítězství ve Vlastenecké osvobozenecké válce.

Kim Čong Un spolu s chotí Ri Sol Džu vstupili do hlediště za mohutného volání "Hurá!".

Koncert, který začal skladbou Vlastenecké píseň, se skládal ze dvou částí - historického procesu Vlastenecké osvobozenecké války a radosti v Den Vítězství.

Na pódiu za ohňostroje zazněla barvitá čísla jako lehká hudba a píseň "27. červenec, náš Den Vítězství", skladba "Hvězdný Generál", "K rozhodující bitvě", "Kupředu, kupředu", ženské sólo a pančong "Píseň Vojáka", ženský duet "Můj život", ženské trio "Můj život a Země", ženský sextet "Ozvěna Vítězství", lehké hudba a píseň "Žijeme jako za oněch dnů?", lehké hudba "Země si bude navždy pamatovat", lehká hudba a píseň "Vítězové", ženský sextet "Vládci této země", lehká hudba "Podívejte na nás" a ženský sextet "Zpíváme o Straně".

Umělci zajímavě ztvárnili, že vítězství ve válce je plod na Džuče orientované vojenské myšlenky, mimořádné strategie a taktice a vyjímečnému umění velení Presidenta Kim Il Sunga a je také plodem síly těsné jednoty Armády a Lidu KLDR kolem Strany a Vůdce a jejich nesrovnatelné duševní síly.

Skrze ženský sextet "Vojenská píseň Čínských dobrovolníků" a úvodní skladby Čínského seriálu "Mao Anjing" dali účinkující prostor umělecké reprezentaci historického faktu, že armády a lid dvou zemí společně bojovaly proti imperialistům, společnému nepříteli i za cenu vlastních životů.

Účinkující také zahráli světové proslavené písně jako "Čardáš" a "Cigánská píseň".

Diváci vždy nahlas odpověděli když 11 hudebníků a 6 zpěváků prokázalo vysoké umělecké nadání.

Když zazněl ženský sextet "Náš milovaný Vůdce" doprovozený obrazem blahoskloného Maršála Kim Čong Una, který se stará a velkou rodinu naší země a dává jí štěstí i proti nepřízni osudu, obecenstvo povstalo a propuklo v hřmotný potlesk.

Kim Čong Un poděkoval za úspěšný koncert a zamával tleskajícím umělcům a divákům.

Na koncertě byli také Čoí Rjong Hé, Kim Kjong Hui, Čang Song Ték, Pak To Čun, Kim Jong Čun, Kim Ki Nam, Čoí Té Bok, Kim Jang Gon, Kim Pjong Hé, Kuak Pom Gi, Mun Kjong Dok, delegáti válečných veteránů oslavující Den Vítězství, umělci a studenti Pjongjangských univerzit.





Sextet je Kim Čong Unova nejoblíbenější aktivita tet a dalších příbuzných. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat