Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 3. července 2012

Studium práce Kim Čong Una v Nigérii a Nepálu

Pjongjang, 3. července (KCNA) -- Seminář na téma prací Drahéhé váženého Kim Čong Una se konal v Nigerii a nepálu 21. a 24. června.

Na seminářích byl vysvětlen blahopřejný projev pronesený na společné schůzi organizací Unie korejských dětí k oslavě 66. výročí založení UKD a také jeho práce "Vysoce si važme Velkého soudruha Kim Čong Ila jako věčného Generálního tajemníka naší Strany a úspěšně završme Revoluční věc Džuče."

Po vysvětlení následovaly projevy.

Abdullahi Muhammad Jamma, předseda Nigerijské skupiny pro studiem soběstačnosti a další řečníci vysoce ocenili Kim Čong Unův vznešený pohled na výchovu generace a na budoucnost.

Vzpomenul, že ve svém projevu přirovnal členy UKD k pokladům cenějším než milióny tun zlata a representanty naděje budoucnosti, a řekl, že toto prohlášení učí pokrokové hnutí světa správný pohled a postoj k otázce dětí.

Řekl, že takový příslib členům UKD, properující země nejlepší na světě, může učinit pouze muž neskonálé lásky k výchově generace.

Člen centrálního výboru Spojené komunistické strany Nepálu (Maoistické) řekl, že jeho práce zrcadlí silný revoluční duch povinnosti a pevnou vůli úspěšně postupovat v budování revoluční věci Džuče, kterou začali a rozvinuli předchozí Vůdci.


Osobně bych klidně vyměnil nekolik tun zlata za pár členů UKD, ale to jen proto, že nemám dostatečného ducha a vůli, nebo nejsem členem skupiny pro studia soběstačnosti, ačkoliv se cítím celkem soběstačný. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat