Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 10. července 2012

Rodong Šinmun odhaluje katastrofickou povahu kapitalismu

Pjongjang, 10. července (KCNA) -- Hlavní článek úterního vydání novin Rodong Šinmun pojednává o krizi nezaměstnanosti v kapitalistických zemích.

Míra nezaměstnanosti v kapitalistickém světě neustále stoupá a všechno se zastavuje, z důvodu vážné ekonomické krize a článek pokračuje:

V zemích eurozóny je míra nezaměstnanosti 11.1% a v USA je to 8.2%.

Krize se zhoršuje a způsobuje horší sociální podmínky a přivádí kapitalistický systém ke kolapsu.

Tato jasně dokazuje fakt, že lidé všech povolání loni uskutečnili demostrace proti kapitalismu, proti chudobě a ekonomické nerovnosti ve více jak 1500 městech 80 kapitalistických zemí se slogany "My jsme 99%" a "Dejte nám práci".

Zhoršující se krize změnila kapitalistickou společnost v ráj násilí a zločinosti.

Nezaměstnaní z důvodu krize se uchylují halucinogenům a drogám, aby měli alespoň na chvíli oddech od strachu o svoji existenci a svého zoufalství. Mnoho z nich pak spáchalo sebevraždu.

Zvyšující se nezaměstnanost a kapitalistické společnosti nevyhnutelně činí lidi duševně a fyzicky postižené a mění společnost v divadlo nemorálnosti a strádání.

Nerovnoprávnost a nesnášenlivost se objevují v kapitalistických zemích v důsledku nezaměstnanosti.



Také si někdy připadám, že nejméně polovina lidí tady bere drogy, zvláště když jdu po ránu do práce skrze ráj zločinu a zoufalství. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat