Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 5. července 2012

Novela plné délky o Kim Čong Ilovi se objevila v KLDR

Pjongjang, 5. července (KCNA) -- Novela plné délky "Věčná historie" z cyklu novel "Nesmrtelné vedení" spatřila světlo v KLDR.

Novela se zabývá světem vznešené oddanosti a morální povinnosti Vůdce Kim Čong Ila, který poprvé v historii úspěšně uskutečnil věc zvěčnění památky Presidetna Kim Il Sunga.

Novela ukazuje jak Korejský lid překonal všemožné druhy těžkostí v polovině devadesátých let a současně se vyrovnal se smutkem po ztrátě Presidenta Kim Il Sunga.

Kim Čong Il, který viděl sám sebe jako vojáka Presidenta Kim Il Sunga, odmítl převzít nevyšší post kterým ho chtěla éru a lid poctít, ale velmi si vážil Presidenta. Díky jeho vznešeným skutkům a morální povinnosti bude historie Slunce pokračovat v této zemi.

Skrze různé postavy novela ukazuje čistý duševní svět všech příslušníků armády a lidu, kteří svěřili svůj osud Kim Čong Ilovi a zůstali věrni jeho vedení.



Ani nechci vědět, jak taková novela plné délky vypadá, ale předpokládám, že Vojna a mír budou proti ní jen rodokapsy. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat