Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 18. července 2012

Lid KLDR radostný po důležitém oznámení

Pjongjang, 18. července (KCNA) -- Rozhodnutí udělit hodnost Maršála Korejské lidově demokratické republiky Kim Čong Unovi, vrchnímu veliteli Korejské lidové armády (KLA) bylo oznámeno ve středu.

Všechen lid po celé zemi přijal tuto zprávu jako velmi slibný moment v historii národa.

Rozhlas hraje písně odrážející jejich odhodlání plně prokázat sílu jednomyslné jednoty, nejpřednější síly Koreji Sungunu (armáda na prvním místě) a ještě těsněji se semknout kolem Drahého váženého Kim Čong Una.

Hjon Ki Čong, důstojník KLA řekl KCNA:

"Bylo naším nejvyšším přáním co nejdříve udělit titul Maršála Drahému váženému Kim Čong Unovi. Tato touha byla ještě větší po té, co byl dosazen do nejvyššího vedení KLDR.
Od dávných časů ho měli příslušníci KLA v úctě jako velkého velitele, který dosáhl řady úspěchů, kdo je silné víry, odvahy a odhodlání, silný ve strategii a velení a zkušený v civilních a vojenských záležitostech.
Je přirozeností příslušníků armdády KLDR, že oddaně brání Maršála Kim Čong Una, který jim prokázal hlubokou milující péči a důvěru v ně jako soudruhy ve zbrani.
Tato šťastná zpráva, která byla vydána na Den vítězství (27. července) inspiruje všechen lid v budování prosperující země plný jistoty ve vítězství."



Nemohl jsem si přát žádný lepší článek k výročí 400. příspěvku. Blahopřeji Kim Čong Unovi k povýšení a doufám, že tento vynikající stratég bude mít řadu vojenských úspěchů. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat