Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 27. července 2012

Celosvětová oslava udělení titulu Maršál KLDR Kim Čong Unovi

Pjongjang, 27. července (KCNA) -- Svět je nadšen novinkou, že Drahý vážený Kim Čong Un dostal titul Maršál KLDR.

Méně než deset minut po publikování zprávy o ní referovala světová média.

Více jak 10000 agentur ji přineslo jako hlavní zprávu pod tituly "KLDR propůjčila titul Maršál KLDR Prvnímu tajemníku Kim Čong Unovi", nebo "Kim Čong Un, Vůdce KLDR dostal nový titul".

Kubánské rádio a televize, Reuters, AFP, New York Times a Kambodžské noviny publikovaly zprávu o předání titulu Maršál KLDR Kim Čong Unovi s jeho fotografií s dalšími důstojníky Korejské lidové armády a dalšími fotografiemi jeho revolučních aktivit.

Media dala prostor této zprávě také v prime timu.

Také dodala, že tím, že Kim Čong Un je nositlem titulu Maršál KLDR došlo k upevnění jeho vedení nad KLA. Je to také vyjádření vůle Strany, Vlády a Lidu KLDR upevnit jeho vedení země.

Pokrokový lid světa mu také zaslal vřelé gratulace.

Vojenští přidělenci mu předali květiny a blahopřejné dopisy a předseda Mezinárodní nadace Kim Il Sunga a generální ředitel Golden Trip Travel Services Co. Ltd. a President Empero Group z Hong Kongu a Číny zaslali květiny vyslanectvím KLDR.

Delegace Nachodské městské komise Komunistické strany Ruské federace, čestný předseda Bulharské komunistické unie a osobnosti Bulharsko-Korejské asociace, Knihovny Kim Il Sunga v Sofii a Bulharské skupiny pro studium myšlenky Džuče přišli poblahopřát na vyslanectví KLDR ve svých zemích.

Oslavné schůze se konaly v Basileji a pestrobarevné politické a kulturní události se konaly po celém světě.

Politické strany, organizace a jedinci z mnoha zemí včetně Bangladéše, Barmy, Guinei, Demokratického Konga, Velké Británie, Dánska, Německa a Peru vydaly prohlášení a články ve kterých mu přejí vše nejlepší.



Také jsem se nestačil divit, jak divoce se u nás slavila tato zásadní zpráva. A ta kocovina. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat