Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 6. července 2012

Čelní představitelé Strany, Státu a Armády navštívili obyvatele ulice Čangdžon

Pjongjang, 6. července (KCNA) -- Čelní představitelé Strany, Státu a Armády navštívili ve čtvrtek rodiny, které se nastěhovaly to nových bytů v ulici Čangdžon.

Mezi nimi byli Kim Jong Nam, Čoí Jong Rim, Čoí Jong Hé, Ri Jong Hou, členové Presidia politického výboru Ústředního výboru Korejské strany pracujících.

Mezi rodinami to byla rodina Hong Sun Hui z Tedongmung-dong 6, kterou navštívil Drahý vážený Kim Čong Un, rodina Kim Kuang Čol, dělník Lokomotivky Kim Čong Thé v Čongro-dong 3, rodina Ri Čun Jong, učitele University Kim Il Sunga v Čongro-dong 3 a rodina Ri Hak Čol, pracovníka zahradnictví centrálního čtvrti v Kjongsang-dong 9.

Všichni srdečně přivítali návštěvníky.

Funkcionáři jim pogratulovali za možnost nastěhovat se do moderních bytů.

Pak se detailně seznámili s rodinami a jejich životními podmínkami a jejich pocitech po nastěhování. Řekli pak rodinám o vroucí milující péči o lid Vůdce Kim Čong Ila a Kim Čong Una, kteří jim zajistili takové štěstí.

Obyvatelé pak jednomyslně poděkovali Kim Čong Unovi, že jim dopřál poctu hluboké milující péče Kim Čong Ila, který se zcela odevzdal pro blaho lidu.

Návštěvníci pak vyjádřili očekávání, že nájemníci si zapamatují milující péči Strany, budou následovat Kim Čong Una a zasvětí své vlastenecké duše prosperitě země.

Funkcionáři se pak nechali vyfotografovat s obyvateli domů a předali jim suvenýry v podobě vybavení domácnosti.




Krásně si s nimi poseděli na podlaze, předali pak smetáků a kyblíků a zase odešli. Tomu říkám milující péče. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat