Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 1. června 2012

Město Gesong je ve povznesené náladě

Pjongjang, 31. října (KCNA) -- Město Gesong, které leží poblíž Vojenské demarkační linie, je v extázi radosti po jmenování delegátů oslavy 66. výročí založení Unie Korejských dětí.

Huangbo Su Hyon (43), otec Huangbo Song (11), delegáta oslavy řekl KCNA:

"Jsem válečný invalida speciální třídy. Moje rodina dostává dávky od státu a Strany. A toto je moje dcera Song, jmenovaná delegátem UKD. Jen těžko mohu vyjádřit své pocity. Tolik milující péče se zapíše do vědomí naší rodiny po generace."

Kim Mjong Guang (13), student druhého stupně školy Korjó řekl ve slzách:

"Nejsem sirotek, ale i tak je pro mě Drahý vážený Kim Čong Un jako můj otec."

Důstojník Korejské lidové armády Kim Čol Ung, otec Kim Ung (10), žáka Manuolské základní školy řekl:

"Nejvyšší velitel Kim Čong Un navštívil naši základnu v Panmundžomu v březnu a já byl v té době na stráži. Prokázal velkou důvěru v posádku základny.

Můj syn má jet na oslavu do Pjongjangu jako delegát UKD. Celá naše rodinu je tím požehnána."

Zeměděleci Ri Uan Song a Kim Pong Šil, otec a matka Ri Džin Du (11), studenta Panmundžomské školy, řekli, že budou pracovat tvrději na zvýšení produkce obilnin, inspirováni jmenováním syna jako delegáta.







Musím se přiznat, že jim závidím, že se mohou jet podívat do Pjongjangu. Pojedou takovým krásným vlakem, budou ubytováni v takových krásných hotelech a to vše z dobroty Kim Čong Un, který je i pro mě jako otec, jako matka. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat