Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 13. června 2012

Kim Čong Unova práce dojímá lid KLDR

Pjongjang, 13. června (KCNA) -- Kim Čong Un 20. dubna na výročí sta let od narození Presidenta Kim Il Sunga publikoval práci pojmenovanou "Velký soudruh Kim Il Sung je věčný Vůdce Strany a lidu".

Tato práce teď dojímá všechen lid KLDR, včetně učitelů a studentů Kim Il Sungovi univerzity.

Kim Čang Huan, vedoucí katedry univerzity, řekl KCNA:

"Je dobrým řízením osudu, že máme Drahého váženého Kim Čong Una v čele KLDR. On formulovat 100 let historie Džuče jako nejposvátnější a nejzářivější díky slavným jménům a činům Kim Il Sunga a Kim Čong Ila, velkých vůdců Korejské strany pracujících a Korejského lidu.

Jeho hluboká oddanost umožnila Korejcům navždy si vážit a ctít toho, že jsou potomky Kim Il Sunga a vojáky a učedníky Kim Čong Ila. Následovat Kim Čong Una, který vede revoluci a výstavbu jak vyžaduje Kimilsungismus a Kimčongilismus, si vždycky budu hluboce vážit Kim Il Sunga a Kim Čong Ila, nesrovnatelně velkých mužů."

Ri Kjong Jong, učitel univerzity řekl:

"President Kim Il Sung a Vůdce Kim Čong Il jsou vždy s námi na cestě důsledného uplatňování revoluční věci Džuče pod vedením Drahého váženého Kim Čong Una.

Oddám se implementaci jejich přání a převedení jejich celoživotních záměrů a tužeb do reality."

Kang Čong Hak, student univerzity řekl:

"Kim Čong Un nám připoměl široký úsměv, silný hlas a vřelou lásku Kim Il Sunga a Kim Čong Ila.

Věrný jejich vznešenému záměru budu věrný myšlence a věci Kim Il Sunga a Kim Čong Ila".





Musím říct, že široký úsměv Kim Čong Una vě mě také vzbuzuje hluboké city, které se v rámci slušnosti ani nepomyšlím zveřejnit. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat