Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 7. června 2012

Kim Čong Un je požehnáním pro korejské školáky

Pjongjang, 7. června (KCNA) -- Blahopřejný projev Drahého váženého Kim Čong Una na společné národní schůzi organizací Unie Korejských dětí (UKD) u příležitosti 66. výročí jejího založení se hluboce dotknul žáků základní školy Kim Song Džu.

Čoí Nam, 10, řekl KCNA:

"Nikdy se mi ani nezdálo o takové poctě. Myslím, že žádní jiní školáci na světě nemohou být šťastnější než my, kteří jsme požehnáni Drahým váženým Kim Čong Unem.

Budu ještě tvrději studovat a mít na paměti jeho učení, že budoucnost prosperující Koreji budou napsaná především na hlasovacích lístcích členů UKD."

Džo Song Gu, 10, si předsevzal, že bude opravdový člen UKD, který bude mít všechny zápisy v jeho žákovské knížce tím, že bude tvrdě studovat pro Koreu.

Han Song OK, 10, řekl:

"Budu vždy v čele studia a života UKD a připravím se, abych byl pilířem země co se znalostí týče, vysoké morálky a silného těla.

Budu vždy dělat dobré skutky pro zemi, poctěn tím, že mohu být členem slavné Unie Korejských dětí, kterou založil President Kim Il Sung a rozvinul Vůdce Kim Čong Il."



Musím se přiznat, že ještě doteď cítím, jak hluboce jsem byl v mládí ošizen tí, že jsem nevyrůstal požehnám Kim Il Sungem, nebo někým z jeho rodiny. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat