Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 27. dubna 2012

Kim Čong Unova práce dodává odvahu Korejskému lidu

Pjongjang, 27. dubna (KCNA) -- Práce Drahého váženého Kim Čong Una "Hluboce si važme Velkého soudruha Kim Čong Ila jako věčného Generálního tajemníka naší Strany a úspěšně završme revoluční věc Džuče" publikovaná 19. dubna vyvolala značný ohlas mezi místními.

Profesor doktor Pak Kjong Šik, vedoucí vědeckého výzkumu Korejského revolučního musea řekl KCNA:

"Práce je protknutá nerozlučnou vírou Kim Čong Una vrcholně si vážit Kim Čong Ila jako věčného Generálního tajemníka Korejské strany pracujících a zůstat věrni jeho revolučním ideám a věci.

Bylo to vřelé přání všeho lidu a armády aby byla postavena socha Vůdce, který učinil velké skutky pro lid a zemi, pro dobu a historii. Aby Kim Čong Un naplnil toto přání tak energicky vedl projekt na rychlé zbudování soch Kim Il Sunga a Kim Čong Ila na hoře Mansu do 15. dubna. Pracoval také srdcem a duší na rekonstrukci Kamsusanského paláce Slunce a tak uskutečnil věc zvěčnění paměti Vůdce.

Jeho silná loajalita a smysl pro morální povinnost se hluboce dotkly srdcí lidu".

Čon Hjon Čol, důstojník Korejských lidových sil vnitřní bezpečnosti řekl:

"Práce bude sloužit jako program pro nové století revoluce Džuče.

Kim Čong Un v práci definoval Kimilsungismus a Kimčongilismus jako vůdčí myšlenky KSP a tak daroval vždyvítězný prapor Korejské revoluce.

Budoucnost země je velmi jasná pod praporem Kimilsungismu a Kimčongilismu".


Konečně se začal někdo vědecky zaobírat otázkama úmrtí Kim Čong Ila. Už bylo na čase! Bez této knihy by nikdo nepochopil, co se od něj žádá a jak završit Džuče a jiné důležité otázky stran budování soch. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat