Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 30. dubna 2012

Česká asociace: Kim Il Sung bude věčný jako Slunce

Pjongjang, 29 dubna (KCNA) -- Pektusanská Asociace Česko-Korejského přátelství vydala zvláštní informační buletin u příležitosti stého výročí narození Kim Il Sunga.

V buletinu jsou články a fotografie revolučních aktivit Presidenta, fotografie Presidenta stojícího s Vůdcem Kim Čong Ilem a fotografie změn Pjongjangu.

Článek s titulem "Slunce bude věčné" do detailu vypráví o Presidentovi, který dosáhl historické věci osvobození země, porazil Americké imperialisty a vybudoval socialismusm zaměřený na lidové masy pod praporem Džuče a Sungunu.

President pro pregresivní lidstvo osvítil cestu vpřed v jeho boji proti imperialismu a ukázal lidu vítezství socialismu, který se rozpadal v několika zemích na konci minulého století a buletin dodává:

Všichni které kdy President přijal hluboce ocenili jeho povahu.

President byl oslavován mnoha státníky světa.

Někdejší president USA Jimmy Carter ocenil Kim Il Sunga jako muže většího než 3 presidenti USA, kteří se zasloužili o budování státu.

I když Kim Il Sung zemřel tak bude navždy s lidstvem jako velké slunce.



Tak my víme, že těch několik zemí byl v zasadě celý východní blok dnes čítající dobře přes dvacet zemí, ale prostý Korejec nemusí znát přesná čísla. Stačí, že má radost, že Čaušesku poslal dar Kim Il Sungovi. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat