Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 1. března 2012

Komentář KCNA odmítá dezinformace šířené duševně zaostalými chlapíky

Pjongjang, 27. února (KCNA) -- Internetové stránky jihu Koreji opět šíří dezinformace o používání mobilních teefonů v KLDR.

Předpokládají, že mobilní telefony jsou používány jako "prostředek pro vykořenění zakázané kultury" zevnitř a jejich použití je na vzestupu.

Každý kousek této dezinformace podle "místích zdrojů" je okořeněn obsahem hanícím KLDR.

Všechno to jsou jen vymyšlené příběhy duševně zaostalých chlapíků, kteří nevědí nic o jejih společnosti.

Socialismus korejského styluje je společnost zaměřená na masy, která se rozvíjí díky pozitivní roli pracujícího lidu, který je opravdovým pánem.

Přání a touhy lidu jsou plně reflektovány v linii a politice státu a jsou implementovány kreativní energií, moudrostí a hojností.

Je trvalým principem KLDR "kontrolovat kulturu z vnějšku" se zřetelem na zájem lidu.

Korejský lid přísně filtruje co překročí jeho práh, aby nedošlo k zavlečení něčeho nevhodného pro smýšlení lidu a něčeho, co by narušilo správný rozvoj civilizovanosti společnosti od doby, kdy začalo budování nové společnosti.

Tento princip byl vždy dodržován Korejským lidem, který touží po věcech progresivních, vznešených a neochvějně je předavá dál mladé generaci, hlavím hráčům budoucnosti, bez ohledu na fázi vývoje socialistické společnosti.

Společnost KLDR zůstala nezměněna i přes neustálou politickou a vojenskou snahu nepřátelských sil a přes globální ekonomickou a kulturní krizi, jelikož se drží principů lidu po generace, jako svého života a duše.

Nejsměšnější na této dezinformaci je, jak přistupuje k mládeži v KLDR.

Mládež představuje nejsilnější národní sílu a sílu budování národa, svým pevným odhodáním a upřímnou znalostí a odmítnutím "fragratního větru", poslaného kapitalismem.

Mnoho lidí dobrovolně pracuje na náročných projektech, aby překonali smutek nad odchodem otce národa silou a odvahou.

Někteří z nich umřeli hrdinnou smrtí při záchraně druhých. Společnost jihu Koreji je pořivená tím, že materiální zajištění zastínilo duchovní a kulturní život a ochudilo politický život silným vlivem zkorumpovaného imperialismu a kultury kapitalistické společnosti, která se drží u moci pouze tím, že otupí vnímaní lidu.

Taková společnost pak jen těžko může chápat podstatu společnosti KLDR a důstojný duchovní život její mládeže.

Je největší pošetilostí potom takto mluvit o mládeži a dalších lidech KLDR.

Skupina kolem Presidenta I je politováníhodná ve své snaze kout pikle a sama tak vypadá jako skupina bláznů.



Imperialisti (a chlapíci), nepleťte se do našich vnitřních záležitostí, radši si užívejte svoji tvrdou měnu, než umřete krutou smrtí na dostatek jídla! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat