Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 14. března 2012

Jaký člověk je I Mjung Bak

Pjongjang, 13. března (KCNA) -- Jižní Korejci mu říkají zrádce I Mjung Bak 2MB.

Prvně, číslo 2 je příjmení a MB jeho jméno. (Ve korejštině se dvě řekne buď "du", "dul", nebo "i" pozn. překl.)

Lidé se cítí vrcholně rozčarováni z jeho chování od doby, co nastoupil do úřadu a různými způsoby vysvětlují ono 2MB. V současnosti ho proklínají a vysmívají se mu jako lidkému odpadu, ignorantovi, muži bez zásad, velkému lháři a králi nespravedlnosti a korupce.

2MB (2 megebajty) je podle nich jeho výpočetní síla, jelikož ma malé znalosti a je omezený.

Takto je zapsán v jihokorejském slovníku.

Je to ostuda jihu Koreji, ze Mjung Bak, říkajíci si "president", je zapsán ve slovníku jako 2MB a je proklínám jižními Korejci.

O I je známo, že musel cvičit čtení inauguračního projevu, ale ani tak ho pořádně nepřečetl, takže konzervativní media tvrdila, že "president by se měl naučit rodný jazyk".

Také nedovedl 10 dní použít počítač v Modrém domě, jelikož o něm nevěděl. "Nauč se ovladat myš" ho lidé kritizovali, jelikož na schůzkách a konferencí říkal nesmysly.

Dokonce mířil pažbou pistole, za což se mu lidé vysmáli.

"Peníze jsou nejlepší, osobnost mě neuživý". To je jeho "filozofie života". Proto se mu bývalí funkcionáři Seoulské radnice a Modrého domu vysmáli jako hamižnému a negramotnému.

Další nadávky na jeho hlavu jsou "politika v ceně 2MB", "politický imbecil", "chlapík bez ponětí o spojení (Koreji)", "I Mjung Bak stejný jako Obama, jelikož také neumí korejsky", "ekonomické obnova je na seznamu I Mjung Bakovi věcí k ignorování", "více se uč", "jediný president, který zná méně než dítě".

Jižní Korejci, překvapeni špatným výkonem Iho na něj volali "Radši nic nedělej 2MB, to je lepší", "nedýchej, nezaslužíš si kyslík".

I Mjung Bak je také přezdíván "Šílený mozek".

I Mjung Bak snědl infikované hovězí z USA a stal se šíleným.

...
...
...

Od starých časů Korejci říkali špatným liden "proklatý B", což se vztahuje ke smrtelné infekční chorobě.

Toto je jasná připomínka hořké nenávisti lidu k němu.

I je opravdu nedostižný blázen, nejhorší zrádce, ultra pravicový fašistická diktátor, šílenec toužící po konfrontaci a lidský odpad, který zemře dřív, než přijde jeho čas.



Teď se svět teprve dozvěděl, co je to za člověka ten I Mjung Bak. Chce se mi z toho zvracet. Vůbec nechápu, jak s ním mohou jižní Korejci vydržet v jedné zemi a jaktože ještě všichni neutekly do prosperujícího a demokratického severu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat