Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 20. března 2012

415. trojčata se narodila v KLDR

Pjongjang, 20. března (KCNA) -- 19. března se v KLDR narodila 415 trojčata. Dvě holčičky a jeden chlapeček.

Jejich matka Kim Sun Ok bydli v jednotce 23 Džamgčangu 2-dong v Sonkjo oblasti a pracuje jako dělnice Pjongjangské velkoprodejny obuvy a jejich otec Kim Kjong Nam jako dělník Pjongjanské továrny na Sodžu (destilát, pozn. překl.).


Od doby, co byla Kim Sun Ok přijata do nemocnice 13. prosince dostalo se jí nejvyšší pocty a mohla odpočívat skoro 100 dní, díky dobrotě Strany a Státu a péči zdravotníků.

Pro lehký porod by sestaven tým operatérů a léčebníků ze zodpovědných doktorů, konaly se desítky porad a byl přijat léčebný plán.

V jejím těle proudila tonika z medu, včetně královského medu a dalších vzácných medů a další druhy živin.

Trojčata jsou teď v inkubátoru a jsou v dobrém stavu.

V červenci 1947 se v KLDR narodila první trojčata. President Kim Il Sung řekl, že to byl velmi slibný okamžik a dodal, že země by měla být zodpovědná za trojčata a jejich matky a věnovat jim zvláštní péči.

Od doby co byla postavena Pjongjangské porodnice pod vedením Vůdce Kim Čong Ila, byl zaveden systém několika měsíční hospitalizace matek očekávající trojčata a péči o ně než dosáhla 4kg.

Kdykoliv se narodila trojčata Kim Čong Il jim jako první přál do života. Zahrnul je různými dary jako např. oblečením, dekami, mlékem, medem, výživným jídlem a dokonce svatebním oblečením.

Nechal jim dokonce darovat stříbrné nože a zlaté prsteny s vyrytým datumem narození. Díky velkorysosti Kim Čong Ila trojačata a čtyřčata narozena po osvobození Korei a jejich rodiče dostali takové dary.





Není náhodou že zrovna teď se narodila 415. trojčata, když jejich matce proudila v žilách kvanta medu a živin a lékařský tým léčebníků prováděl jedno vyšetření za druhým. Imperialista by si toho ani nevšiml a vůbec jim nedal žádný med! Džuče je věčné!

V Korei se datum zapisuje ve tvaru měsíc a den (bez teček), takže např. narozeniny Kim Il Sunga připadají na 415 (15. dubna), Kim Čong Ila na 216 (16. února).

Žádné komentáře:

Okomentovat